Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
Wij hockeyen, jij ook!? Word lid!

Wil je komen hockeyen bij HC Walcheren of wil je graag een keer komen meedoen bij een training om te zien hoe leuk hockey is?
Klik dan snel op de onderstaande afbeelding en kom ook naar de club!
Vul het formulier op de pagina in zodat we contact op kunnen nemen om bij ons te komen hockeyen!


Strandhotel Westduin nieuwe shirtsponsor Heren 1

Sponsoren

24-10 HC Walcheren verwelkomt Strandhotel Westduin als sponsor
 
Het is fantastisch dat diverse bedrijven de club een warm hart toedragen. En het is mede dankzij de sponsoren dat HC Walcheren tal van sportactiviteiten kan blijven ontwikkelen voor haar leden. Ook dit jaar zijn er nieuwe sponsoren bijgekomen, waaronder Strandhotel Westduin. Het hotel heeft maatschappelijk

Lees verder

Nieuws afbeelding

Sponsoren

Walcheren Webshop

Bestel hier makkelijk en snel je nieuwe wedstrijdtenue bij Hockeygear.eu!


Klik op de afbeelding om direct naar de HC Walcheren clubshop te gaan.

Sponsoractie Jumbo

Sponsoren

9-6Jullie hebben je de afgelopen weken misschien afgevraagd waarom er appels, bananen en soms mandarijnen in het clubhuis stonden. Een gezonde snack, gratis, om te eten als je zin hebt. Het fruit is afkomstig van Jumbo (Hermesweg Vlissingen) en als sponsoractie gratis beschikbaar gesteld. Hallo Jumbo, dat is lekker! Toch?!

Lees verder

Nieuws afbeelding

Nieuwe veldsponsoren!

Sponsoren

17-2 Sinds dit seizoen hebben wij twee nieuwe veldsponsoren. In de herfstcompetitie is veld 1 al omgedoopt tot het Reumazorg Zuid-West Nederland Veld en vanaf de lentecompetitie heet veld 2 het Jumbo Vlissingen-Middelburg Veld.

Lees verder

Nieuws afbeelding

UITNODIGING! Premièreavond Automotions Volvo S90/V90

Sponsoren

10-10Beste leden,
Via onze sponsor Automotions mogen we jullie uitnodigen voor het volgende:
De première avond, donderdag 13 oktober, van de nieuwe Volvo S90 en V90

Lees verder

Nieuws afbeelding

Profiteer nu nog van 50% voordeel bij HelloFresh en steun de club

Sponsoren

8-12 Hello Fresh is sponsor geworden en heeft zich een aantal keer gepresenteerd op onze vereniging. Veel leden hebben nog niet de gelegenheid gehad om het een keer te proberen. Daarom is er nu een speciale kortingsactie. Tot het eind van het jaar profiteert u van 50% korting op uw eerste box. Dat is gezond, makkelijk én erg voordelig! Lees verder

Heeft jou team al een kratje met bidons?

Sponsoren

7-10 Hello Fresh heeft 3 kratjes met bidons beschikbaar gesteld. Wanneer jou team graag zo'n handig kratje wil hebben vraag je coach dan even een mailtje te sturen naar [email protected] en vermeld voor welk team het is. Wie het eerst komt...... Helaas de kratjes zijn weg, maar er zijn nog wel losse bidons van Hello Fresh.....


Lees verder

Speciale korting op ALLE hockeyschoenen bij Sport2000 Middelburg

Sponsoren

16-6Deze maand bij Sport2000 Middelburg, 25% korting op alle hockeyschoenen! Zijn je schoenen versleten, of te klein geworden? Ga dan naar Sport2000 deze maand en koop je nieuwe schoenen met 25% korting! De korting is alleen deze maand, juni, geldig.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Eerste ABN AMRO Talentendag een groot success

Sponsoren

3-11 Afgelopen zaterdag 25 oktober was de eerste ABN AMRO Talentendag op HC Rotterdam. Onze hoofdsponsor ABN AMRO organiseerde op deze dag een tweetal programma’s waarop de 60 door ABN AMRO gesponsorde clubs konden aanhaken. Het werd een prachtige dag met bijna 300 talenten en 100 trainers. Erg gaaf dat onze hoofdsponsor ABN AMRO deze dag mogelijk heeft gemaakt voor onze talenten en trainers.

Lees verder

Nieuws afbeelding

ABN AMRO hockeyspaarstick

Sponsoren

13-6 Nog één week de mogelijkheid om hockeyspaarstick aan te vragen!
Het is tot nu toe een heerlijke sportzomer, met het WK Hockey en WK Voetbal als sportieve hoogtepunten. Wil je een mooi aandenken aan deze sportzomer? Maak dan gebruik van deze sportieve actie van onze hoofdsponsor ABN AMRO. Als u vóór 14 juli 2014 een ABN AMRO Jongerengroeirekening aanvraagt ,

Lees verder

Nieuws afbeelding

Lezing door Tessa Blom

Sponsoren

18-3Aan alle leden, ouders/verzorgers,
A.s. donderdag is er een lezing van Tessa Blom in het clubhuis. Hierover heeft u een mail gekregen waarin staat hoe u hier zich voor kan aanmelden. Heeft u deze mail niet gekregen? Klik dan hier om u toch aan te melden! Zie de bijlage voor meer informatie!

Lees verder

Nieuws afbeelding

Training F 24 februari

Sponsoren

24-2 I.v.m. sneeuw gaat de training vandaag van de F-jes niet door! Tot volgende week. Soon Ja Trainer F

Lees verder

F-jes training

Sponsoren

9-9De F-jes training gaat bijna door!
Op zondag 16 september zal de training voor de F-jes worden hervat. Van 10.00 uur tot 11.00 uur gaan we de kids weer lekker laten rennen!

I.v.m. trainingsuitleg verwacht ik de trainers om 9.30 uur in het clubhuis om daarna de oefeningen uit te zetten.

Lees verder

Heren naar derde klasse!

Sponsoren

18-6 BILTHOVEN - De heren van HC Walcheren hebben zaterdag 16 juni 2012 laten zien wat ze waard zijn, de derde klasse! In het gehele land weden plaatsingswedstrijden gespeeld voor teams die een klasse hoger wilde spelen, ons Heren 1 speelde deze wedstrijden in Bilthoven.

Lees verder

Nieuws afbeelding

(toekomstig) Heren 2 zoekt spelers!

Sponsoren

11-6 Beste leden en niet leden van HC Walcheren,
We zijn enige tijd bezig met het opzetten van een Heren 2. Hiervoor hebben we uiteraard spelers nodig nu hebben we een elftal maar het zou prettig zijn als we er een team van 16 of 17 kunnen maken. 

Lees verder

H1 mist 8 wedstrijdshirts

Sponsoren

11-6Heren 1 is sinds 3 juni (laatste thuiswedstrijd) maar liefst 8 wedstrijdshirts kwijt.  Die zijn in kleedkamer 1 op de Vrijburg blijven hangen.  De shirts zijn herkenbaar aan een Sport 2000 logo op de voorkant en de nummers  2, 3, 5, 6, 7, 10, 11 en 12 op de achterkant. We hebben ze zaterdag nodig!! 
Heb je ze gezien bel dan met 06 512 087 38!

Lees verder

HC Walcheren H1 speelt voor promotie naar 3e klasse

Sponsoren

10-6 De KNHB heeft HC Walcheren heren 1 een wildcard gegeven om met drie andere verenigingen te strijden om 2 plaatsen in de 3e klasse. Zo zal HCW strijden tegen H.C. Naarden (4e plaats 4eklasse A), DASH (3e plaats 4e klasse F) en Bemmel (3eplaats 4e klasse E).
Alle teams spelen een keer tegen elkaar, de wedstrijden duren 2 x 20 minuten met 5 minuten rust.

Lees verder

Voorlopige teamindeling

Sponsoren

10-6De voorlopige teamindeling van de jeugdteams van HC Walcheren staat online. Via TC - Selecties kun je in de verschillende lijnen zien wat de selecties zijn voor het seizoen 2012-2013

Lees verder

Juni trainingen

Sponsoren

8-6 Beste spelers, trainers en coaches,

Er wordt volgende week nog 1 week in het oude team getraind. Er is dan nog tijd om tijdens de trainingen afscheid te nemen van elkaar, jullie trainers en coaches.


Lees verder

MA3 Kampioen!

Sponsoren

16-12

Op 3 december speelden wij een spannende wedstrijd tegen koploper Made MA2. Als wij deze wedstrijd zouden winnen waren we direct al kampioen geweest. Helaas werd het een gelijke stand 1-1.... Op 10 december was de beslissende wedstrijd tegen Etten-Leur. Als we deze wedstrijd zouden winnen met 3-0 zouden we alsnog kampioen worden! Nadat het eerste doelpunt was

Lees verder

Nieuws afbeelding

Certificaten Eendjesrace

Sponsoren

26-9 Beste leden,

De afgelopen weken zijn jullie natuurlijk ontzetten druk geweest met het verkopen van eendjes voor Kika. Deze week kunnen jullie met de ingevulde enveloppen langskomen op de club om het opgehaalde geld om te ruilen voor certificaten; iedere € 5,-- is 1 certificaat. Op dit certificaat staat een uniek nummer. Dit nummer staat op één van de eendjes

Lees verder

Nieuws afbeelding

Uitnodiging

Sponsoren

3-11 Als sponsor van één van de naast getoonde zeeuwse sportclubs bent u van harte uitgenodigd op de eerste lezing van het seizoen 2014-2015.
Het managen van een bedrijf is (net) topsport.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Hockeyfolder online

Sponsoren

15-9De hockeyfolder van sport 2000 staat online. Bekijk hem hier.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Mobiele telefoons van MobileWorkX

Sponsoren

14-4MobileWorX heeft het bestuur van HC Walcheren 4 mobiele telefoons geschonken en de abonnementen verzorgd. Onze hartelijke dank hiervoor!

Lees verder

Nieuws afbeelding

Whiteboards van Weststrate

Sponsoren

7-4Dankzij Weststrate Middelburg, de veelzijdige specialist in verpakkingen, kantoorartikelen, kantoorinrichting en facilitaire producten, kunnen wij in twee kleedkamers een whiteboard ophangen. Zo kan de wedstrijdbespreking hier ook plaatsvinden. Onze hartelijke dank hiervoor!

Lees verder

Nieuws afbeelding

Kadootje van Bouman Kantoor totaal

Sponsoren

4-4Bouman Kantoor totaal heeft HC Walcheren een aantal dozen hockey ballen geschonken. Wij zijn hier ontzettend blij mee! Hartelijk dank.

Lees verder

Nieuws afbeelding

JC2 herfstkampioen!

Sponsoren

27-11In een nieuwe samenstelling met nieuwe coaches (Rianne van Eekelen en Rikkert Hoekstra) is JC2 er zaterdag j.l. in geslaagd herfstkampioen te worden, door met 4-1 te winnen van B.H.V. Push JC5!

Lees verder

Nieuws afbeelding

Bidonkrat namens ABN AMRO

Sponsoren

30-7Dankzij onze hoofdsponsor ABN AMRO mogen wij elk elftal een bidonkrat aanbieden voor het nieuwe seizoen. Deze bidonkratten zijn op zaterdag 2 september tijdens de Kick-Off af te halen in kleedkamer 6. Dit kan tussen 10:00 uur en 12:00 uur.
Als er teams zijn die het krat liever eerder willen hebben i.v.m. de voorbereiding kunnen ze mailen naar [email protected].

Lees verder

Nieuws afbeelding

ABN AMRO dankt alle hockeyers voor hun inzet en prestaties

Sponsoren

15-6We hebben weer genoten van een mooi hockeyseizoen op HC Walcheren. Kinderen die hun hockeytalent verbeterd hebben, goals hebben gemaakt, gewonnen hebben, van verlies geleerd hebben en vooral veel blije gezichten rondom de velden. ABN AMRO is trots om hier als Partner van de Toekomst en hoofdsponsor van HC Walcheren een klein beetje bij geholpen te hebben. Wij kunnen niet wachten tot het

Lees verder

Nieuws afbeelding
d