Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
Wij hockeyen, jij ook!? Word lid!

Wil je komen hockeyen bij HC Walcheren of wil je graag een keer komen meedoen bij een training om te zien hoe leuk hockey is?
Klik dan snel op de onderstaande afbeelding en kom ook naar de club!
Vul het formulier op de pagina in zodat we contact op kunnen nemen om bij ons te komen hockeyen!


Spelregeltoets begeleiders en ouders jeugdelftallen.

Arbitrage

30-10 Beste begeleiders en ouders van de junioren elftallen,
 
De afgelopen jaren was het door Corona helaas niet mogelijk om spelregeltoetsen af te nemen. Daarom zijn we dit seizoen bezig met een inhaalslag en zijn we in september van start gegaan met alle spelers die nog geen scheidsrechters kaart hadden. Inmiddels zijn we een heel eind op weg en willen we een volgende stap

Lees verder

Nieuws afbeelding

Sponsoren

Walcheren Webshop

Bestel hier makkelijk en snel je nieuwe wedstrijdtenue bij Hockeygear.eu!


Klik op de afbeelding om direct naar de HC Walcheren clubshop te gaan.

Kom naar het spelregelcafe!

Arbitrage

25-9Voor alle leden, ouders, coaches, managers, trainers en belangstellenden is morgen weer het jaarlijkse spelregelcafe op HC Walcheren! Een inspirerende avond waarin jullie worden meegenomen in de (nieuwe) spelregels en zo worden voorbereid op het nieuwe seizoen. De vereniging stelt de locatie beschikbaar en nodigt scheidsrechters, ouders en trainers/coaches (uit de regio) uit naar het café

Lees verder

Nieuws afbeelding

Spelregeltoets

Arbitrage

17-1Maandag 30 januari om 19:00 is er weer een spelregeltoets op HC Walcheren. Degene die voor deze toets zijn uitgenodigd hebben hier begin van de maand bericht over gekregen. De eerste deelnemers zijn ondertussen ook gestart met de e-learning, maar het grootste deel moet nog uit de winterslaap komen en starten met het oefenen voor de spelregeltoets. De deelnemers voor de komende spelregeltoets zijn

Lees verder

Nieuws afbeelding

Nieuwe procedure spelregeltoets KNHB

Arbitrage

31-1 Vanaf heden ontvangen leden vanaf de B junioren die de spelregeltoets nog niet gehaald hebben een mail over deze, door de KNHB, verplichte spelregeltoets. Iedere spe(e)l(st)er vanaf 16 jaar is verplicht in het bezit te komen van een spelregel kennisbewijs.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Pak die voorsprong: Kom naar de spelregelcafe's van de KNHB!

Arbitrage

4-9 001141776Prive6191614.0 Normal021falsefalsefalseNLJAX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standaardtabel; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt;

Lees verder

Nieuws afbeelding

Kom naar het spelregelcafé!

Arbitrage

2-9 Beste leden, ouders, scheidsrechters, trainers en coaches,
 
Op aanstaande zaterdag 5 september zal op onze club het spelregelcafé plaatsvinden. In samenwerking tussen de Evenementen Commissie en de Arbitrage Commissie willen wij ervoor zorgen dat iedereen voorbereid het seizoen in kan gaan. 
 

Lees verder

Nieuws afbeelding

nieuwe spelregels uitleg

Arbitrage

14-8In de bijlage de briefing voor de bondscheidsrechters. De briefing bevat waardevolle informatie over de nieuwe spelregels en de interpretatie daarvan. onderstaande you tube video helpt ook bij uitleg in verschillende situaties.


Lees verder

Nieuwe spelregels per 1 augustus 2015

Arbitrage

22-6 Vanaf 1 augustus 2015 worden in Nederland de volgende spelregelwijzigingen ingevoerd.
1. Veldspelers zijn verplicht mondbescherming ('bitje') te dragen gedurende de wedstrijd. Dit geldt voor alle categorieën spelers/speelsters (junioren/senioren/veteranen) tijdens door de bond georganiseerde wedstrijden. (lees ook de bijlage!)

Lees verder

GEZOCHT: scheidsrechters voor mini slotdag

Arbitrage

30-5 Voor de mini slotdag van zaterdag 16 juni 2012 ben ik opzoek naar een groep scheidsrechters. De mini slotdag is dit jaar op HC Walcheren en we verwachten zo'n 180 kinderen.

Lees verder

Spelregelcafé op HC Walcheren!

Arbitrage

30-8

Scheids bedankt!  Kom naar het spelregelcafé op 9 oktober
"Hé scheids, bedankt!” Dat hoor je niet zo heel vaak na een wedstrijd.  Dit seizoen heb je ervoor gezorgd dat alle spelers lekker hun wedstrijden hebben kunnen spelen. Daar willen we je hiervoor bedanken. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Young umpire challenge

Arbitrage

16-4 Vele jonge scheidsrechters hebben zich al aangemeld voor de Young Umpire Challenge op zondag 14 juni. Gelukkig zijn er nog een aantal plekken vrij voor de enthousiaste scheidsrechters van HC WAlcheren! We zouden het leuk vinden als ook jullie aanwezig kunnen zijn. Deelname is gratis. 
 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Versterking Arbitrage Commissie

Arbitrage

5-3 De arbitrage commissie heeft versterking gekregen van Ruud Deugd, Anton Schutz, Bart Willemse en Flip Reijnierse. Samen met Jan Hein Nijman en Jan Crucq zullen zij op zaterdagen regelmatig langs de lijn te vinden zijn om de (beginnende) scheidsrechters te ondersteunen en van tips en trucs te voorzien. Op het wedstrijdschema staat aangegeven bij welke wedstrijd zij specifiek gaan kijken.

Lees verder

Nieuws afbeelding

REMINDER Kom vanavond naar het spelregelcafé om 19:30!

Arbitrage

25-9Heb jij je al aangemeld voor het speregelcafé van vanavond? Dan ontvangen we je graag vanaf 19:30 in het clubhuis met een bakje koffie/thee en wat lekkers.  Ben je je vergeten aan te melden of heb je de berichten gemist? Geen probleem! Je bent vanavond ook gewoon van harte welkom!

Lees verder

d