Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
Wij hockeyen, jij ook!? Word lid!

Wil je komen hockeyen bij HC Walcheren of wil je graag een keer komen meedoen bij een training om te zien hoe leuk hockey is?
Klik dan snel op de onderstaande afbeelding en kom ook naar de club!
Vul het formulier op de pagina in zodat we contact op kunnen nemen om bij ons te komen hockeyen!


Vanavond geen trainingen!

HTZ Trainingen

2-11 Vanwege de verwachtte wind worden alle trainingen van vanavond afgelast.Lees verder

Nieuws afbeelding

Sponsoren

Walcheren Webshop

Bestel hier makkelijk en snel je nieuwe wedstrijdtenue bij Hockeygear.eu!


Klik op de afbeelding om direct naar de HC Walcheren clubshop te gaan.

Drink voldoende..!

HTZ Trainingen

6-9Bij de huidige temperaturen is het belangrijk dat je voor en tijdens de trainingen en wedstrijden voldoende eet en, met name, drinkt. Tijdens de trainingen zullen extra drinkpauzes worden ingelast. 

Lees verder

Geen zaaltraining vandaag in De Sprong! 17/12

HTZ Trainingen

17-12Ivm brand bij het AZC aan de breeweg in Middelburg kunnen vandaag de trainingen in De Sprong niet door gaan!
We gaan kijken naar alternatieve ruimte voor deze teams later op de dag als dit een optie is. Hierover zullen we deze teams persoonlijk informeren. Bij geen bericht komt de training dus te vervallen.

Lees verder

Deze week geen zaaltrainingen!

HTZ Trainingen

17-1Deze week zullen er (nog) geen zaaltrainingen plaats vinden. We hopen snel duidelijkheid te hebben wat er met dit zaalseizoen verder gaat gebeuren, zodra we meer informatie hebben laten we dit natuurlijk gelijk weten!
Zoals waarschijnlijk al bekend zullen vanaf 31 januari de trainingen buiten weer hervat gaan worden voor alle teams. Dit naast het eventuele trainingsschema in de zaal.

Lees verder

Trainingsschema is online!

HTZ Trainingen

7-6 Het nieuwe trainingsschema voor de komende weken staat online op de website en de LISA-app. Hierin zijn de nieuwe teams vermeld voor het komende seizoen waarin ook gaat worden gespeeld tijdens de regiocompetitie voor de jeugd (12, 19 en 26 juni). Alle teams hebben als toevoeging achter de naam "-21" gekregen, hieraan kan je zien dat dit je nieuwe team is. Deze week zullen de wedstrijden voor

Lees verder

Avondklok naar 22:00; Nieuwe trainingstijden.

HTZ Trainingen

30-3Beste leden,
Vanaf morgen (31 maart) is de avondklok van kracht vanaf 22:00; hierdoor kunnen we nagenoeg terug naar het oude "normale" trainingsschema. Er zijn dus een aantal wijzigingen qua trainingstijden; check deze even in de Lisa-app. 


Lees verder

Trainingen op dinsdagen en donderdagen.

HTZ Trainingen

13-3 Ivm. het verlengen van de avondklok en het mogen trainen van D1 zijn er wijzigingen qua trainingstijden op de dinsdagen en donderdagen (veld 1). Raadpleeg de LISA-APP voor de actuele trainingstijden. 
Lees verder

We gaan weer trainen!

HTZ Trainingen

17-2 De velden zijn weer schoon!Vanaf morgen (donderdag 18-2) kunnen we weer trainen volgens het avondklok-schema.Lees verder

d