Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 

Clubnieuws
Deze week geen zaaltrainingen!

HTZ Trainingen

17-1Deze week zullen er (nog) geen zaaltrainingen plaats vinden. We hopen snel duidelijkheid te hebben wat er met dit zaalseizoen verder gaat gebeuren, zodra we meer informatie hebben laten we dit natuurlijk gelijk weten!
Zoals waarschijnlijk al bekend zullen vanaf 31 januari de trainingen buiten weer hervat gaan worden voor alle teams. Dit naast het eventuele trainingsschema in de zaal.

Lees verder

Sponsoren

Walcheren Webshop

Bestel hier makkelijk en snel je nieuwe wedstrijdtenue in Vlissingen of Middelburg!
Na bestellen kan je je bestelling afhalen in de winkel, bedrukken kan extra tijd kosten!

Trainingsschema is online!

HTZ Trainingen

7-6 Het nieuwe trainingsschema voor de komende weken staat online op de website en de LISA-app. Hierin zijn de nieuwe teams vermeld voor het komende seizoen waarin ook gaat worden gespeeld tijdens de regiocompetitie voor de jeugd (12, 19 en 26 juni). Alle teams hebben als toevoeging achter de naam "-21" gekregen, hieraan kan je zien dat dit je nieuwe team is. Deze week zullen de wedstrijden voor

Lees verder

Avondklok naar 22:00; Nieuwe trainingstijden.

HTZ Trainingen

30-3Beste leden,
Vanaf morgen (31 maart) is de avondklok van kracht vanaf 22:00; hierdoor kunnen we nagenoeg terug naar het oude "normale" trainingsschema. Er zijn dus een aantal wijzigingen qua trainingstijden; check deze even in de Lisa-app. 


Lees verder

Trainingen op dinsdagen en donderdagen.

HTZ Trainingen

13-3 Ivm. het verlengen van de avondklok en het mogen trainen van D1 zijn er wijzigingen qua trainingstijden op de dinsdagen en donderdagen (veld 1). Raadpleeg de LISA-APP voor de actuele trainingstijden. 
Lees verder

We gaan weer trainen!

HTZ Trainingen

17-2 De velden zijn weer schoon!Vanaf morgen (donderdag 18-2) kunnen we weer trainen volgens het avondklok-schema.Lees verder