Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
Wij hockeyen, jij ook!? Word lid!

Wil je komen hockeyen bij HC Walcheren of wil je graag een keer komen meedoen bij een training om te zien hoe leuk hockey is?
Klik dan snel op de onderstaande afbeelding en kom ook naar de club!
Vul het formulier op de pagina in zodat we contact op kunnen nemen om bij ons te komen hockeyen!


Verslag promotie naar derde klasse

Artikelen

18-6 Zaterdag 16 juni -een klein maar fijn zonnetje was nog maar net begonnen met zijn tocht die er die dag op het programma stond- toen de wekker bij een aantal mannen (en vrouwen) zo rond 06.00 uur ‘s ochtends al ging. Het was namelijk tijd voor dé dag.

Lees verder

Sponsoren

Walcheren Webshop

Bestel hier makkelijk en snel je nieuwe wedstrijdtenue bij Hockeygear.eu!


Klik op de afbeelding om direct naar de HC Walcheren clubshop te gaan.

Michel van Tiel zout op naar Gambia

Artikelen

26-4 Dat hij kon klussen was HC Walcheren wel bekend. Dat hij kon trainen ook. Maar dat hij die twee zou combineren en zich in zou zetten om kansarme Gambianen te helpen vinden wij GEWELDIG! Goed gedaan Michel. Zijn erg benieuwd naar je ervaringen daar.Voor degene die niet weet waar we het over hebben, lees aangehecht artikel dat op woensdag 18 april in de PZC verscheen. Zoutje is nu een

Lees verder

Jet de Bruin vertelt over de EHL

Artikelen

15-4 Op zondag 8 april 2012 zijn we met MA1 naar de Euro Hockey Leage (EHL) in Rotterdam geweest. Op deze dag werden de kwart finales gespeeld. De eerste wedstrijd begon om 11:30. Nadat we een goede plaats op de tribune hadden gevonden konden we goed naar het inspelen van beide teams kijken.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Laurien, Sophie en Lotta (MD4) zamelen geld in voor HC Walcheren

Artikelen

8-3 Laurien, Sophie en Lotta spelen samen in MD4. De dames zijn drukke baasjes want naast hun beginnende hockeycarrière kunnen de dames ook nog eens fantastische dingen in de keuken, op het gebied van gebakjes wel te verstaan!

Lees verder

Albert Heijn sponsoractie groot succes!

Artikelen

22-11VLISSINGEN - In de kantine van de Albert Heijn XL in Vlissingen is op dinsdag 22 november 2011 de opbrengst van de Albert Heijn sponsoractie bekendgemaakt. Zo'n 8 weken lang konden fans, leden, vrienden van HC Walcheren muntjes sparen voor HC Walcheren. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Smurfen, ze bestaan!

Artikelen

17-11Edith Minderhoud ziet ze elke week! De Smurfen van HC Walcheren. Om precieser te zijn, de F Smurfen van HC Walcheren. Edith is 42 jaar, getrouwd en heeft een 17-jarige dochter, Robin, die tot kort zo’n 11 jaar bij het voormalige Vlissingen heeft gehockeyd.


Lees verder

Nieuws afbeelding

Voorzitter:

Artikelen

14-11 SPORTPARK VRIJBURG – Afgelopen woensdag 9 november 2011 was de eerste Algemene Vergadering van HC Walcheren op Sportpark Vrijburg. De aanwezigen konden met een lekker hapje en een borrel verder kennis maken met elkaar en ervaringen uitwisselen over de afgelopen weken bij HC Walcheren.
 

Lees verder

Nieuws afbeelding
d