Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
Artikelen

Laurien, Sophie en Lotta (MD4) zamelen geld in voor HC Walcheren

8-3-2012
Laurien, Sophie en Lotta spelen samen in MD4. De dames zijn drukke baasjes want naast hun beginnende hockeycarrière kunnen de dames ook nog eens fantastische dingen in de keuken, op het gebied van gebakjes wel te verstaan!

Het drietal heeft namelijk koekjes gebakken en deze verkocht. Wat deden de dames met de opbrengst? Die kwamen ze zaterdag (3 maart) bij bestuurslid Gijs de Koning afgeven. Hee losjes kreeg het bestuurslid een dichtgevouwen enveloppe in zijn handen gedrukt en werd hem verteld dat het drietal geld had ingezameld voor HC Walcheren!

(Laurien en Sophie)

Deze jonge weldoeners verdienen natuurlijk grote roem voor deze fantastische inzamelingsactie. Het drietal heeft ingestemd om het bedrag wat is opgehaald bij het Albert Heijn sponsorbedrag te voegen. Op deze manier hebben we dus boven op het extraatje van de Albert Heijn, nog een extraatje van Laurien, Sophie en Lotta!

Dames, hartelijk dank voor deze fantastische actie en heel veel succes met jullie hockeycarrière!  Aan jullie de vraag om voor vertrek naar Olympia even langs te komen bij de CotD van zaterdag 10 maart. Daar ligt een leuke verassing klaar voor het hele team!

Namens de leden en het bestuur van HC Walcheren

Gijs de Koning
Bestuurslid HC Walcheren 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Maandoverzicht

Nog geen agenda punten.