Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
HTZ Algemeen

Maak kennis met de HCW Multisport Academy!

12-4-2024 🆕️🥊🏈🏋🏽‍♂️💃🏽Maak kennis met de HCW Multisport Academy in samenwerking met Skills4Life! 
 
🫱🏼‍🫲🏽Wij zijn erg verheugd om voor volgend seizoen de HCW Multisport Academy in het leven te mogen roepen met Skills4Life als uitvoerende organisatie. De Academy is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden en is voor iedereen van 6 t/m 14 jaar ongeacht niveau! Deelnemers die lid worden van deze Academy krijgen, naast hun eigen teamtrainingen, nóg 16 extra trainingen in andere sporten gedurende het seizoen verzorgd door 4 verschillende partners. Alle trainingen staan in het teken van veelzijdig bewegen, meer zelfvertrouwen krijgen & plezier hebben in sporten ongeacht niveau! 
 
📒Wat kan je verwachten? Het beoefenen van verschillende sporten zorgt voor een verbetering van de algehele fitheid, jouw motoriek, coördinatie, mentale weerbaarheid, zelfvertrouwen & doorzettingsvermogen. Dit doen wij door de expertise in te zetten van:
 
- Karkach Gym (kickboks, mentale weerbaarheid, zelfvertrouwen, kracht & uithoudingsvermogen)
- EZRC Oemoemenoe (rugby, duelkracht, vallen en opstaan, voetenwerk & hand-oog coördinatie)
- Hability (wendbaarheid, explosiviteit, trainen met lichaamsgewicht & conditie)
- Body-Action Goes (dansen, bewegen op muziek, motoriek, creativiteit & flexibiliteit)
Deze vier samenwerkingspartners zullen volgend seizoen allemaal vier trainingen verzorgen.
 
📈Wil jij in jezelf investeren en je vaardigheden verder ontwikkelen?! Weerbaarder en een completere sporter/sportster worden én ontdekken over elke talenten jij nog meer beschikt?! Dan ben jij bij de HCW Multisport Academy aan het juiste adres! 17 april en 22 mei organiseren wij 2 *gratis* kennismakingsclinics om jou alvast een indruk te kunnen geven wat deelnemen aan de HCW Multisport Academy inhoudt!
 
📩Inschrijven voor deze kennismakingsclinics kan via DEZE LINK 
Zien we jou ook!?

Sponsoren

Maandoverzicht

Nog geen agenda punten.
d