Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
HTZ Algemeen

Trimmers gezocht!

8-10-2020 Voor de trimgroep van de donderdagavond zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste mensen die willen komen hockeyen! Met of zonder hockeyervaring, iedereen is welkom om een keer te komen proeven van het trimhockey op HC Walcheren.

Zie hieronder de oproep van de groep zelf:

Nu alle kinderen weer naar school mogen en het hockeyseizoen weer bezig is. Waarom niet voor de ouders ook een leuke avond hockeyen en gezellig een drankje na het trainen? Dat kan op HC Walcheren!

Net als die lieve kinderen lekker over het hockeyveld hollen en wel met de gemengde trimhockeyers. Wij trainen op de donderdagavond van 20.30 uur tot ongeveer 22.00 uur. Eerst een beetje trainen en daarna natuurlijk een partijtje. Maar ook de derde helft is bij ons heel, heel belangrijk. Een biertje met een nootje en gezellig kletsen over niets. We zijn zelfs zo leuk en gezellig dat we daarnaast ook met z’n allen wel eens ergens uit eten gaan.

Heb je wel eens een hockeystick in de hand gehad en heb je een beetje hockeygevoel, kom dan de gemengde trimgroep versterken. Heb je geen stick, die hebben we nog wel voor je. Wel moet je zelf voor kunstgrasschoenen zorgen. En wat het nog aantrekkelijker maakt: de eerste vier trainingen zijn gratis en voor niets!

Voor je aanmelding of voor meer informatie kan je contact opnemen met Roeland Aerts (06-20034461 of [email protected]). Je kan natuurlijk ook gewoon eens een keertje op de donderdagavond langkomen.

d