Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoren

Strandhotel Westduin nieuwe shirtsponsor Heren 1

Nieuws afbeelding 24-10-2019

HC Walcheren verwelkomt Strandhotel Westduin als sponsor

 

Het is fantastisch dat diverse bedrijven de club een warm hart toedragen. En het is mede dankzij de sponsoren dat HC Walcheren tal van sportactiviteiten kan blijven ontwikkelen voor haar leden. Ook dit jaar zijn er nieuwe sponsoren bijgekomen, waaronder Strandhotel Westduin. Het hotel heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hoog in het vaandel en wil graag zijn steentje lokaal bijdragen. De komende drie jaar zal het logo van Strandhotel Westduin daarom zichtbaar zijn op de shirts van Heren 1.

 

Op de vraag waarom Strandhotel Westduin de hockeyclub sponsort, is het antwoord eigenlijk vrij eenvoudig: "Wij willen maatschappelijk goed doen en dat doen we onder meer door een bijdrage te leveren aan lokale sportverengingen. We ondersteunen HC Walcheren zodat de trainingsopleidingen voor de jeugd uitgebreid kunnen worden en zo nog meer jongeren plezier aan sport kunnen beleven.”

Dat het hotel MVO uiterst serieus neemt, blijkt wel uit het feit dat Strandhotel Westduin sinds 2010 in het bezit is van het gouden Green Key certificaat, het hoogst haalbare niveau van dit internationale keurmerk voor duurzame bedrijven binnen de hotel- en recreatiebranche.   

 

Uitgerust wakker worden achter de duinen

Strandhotel Westduin is gelegen in Koudekerke in een natuurgebied, slechts een duinovergang verwijderd van zee en strand. Comfort en duurzaamheid gaan hier hand in hand. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en bieden een prachtig uitzicht op de duinen of bomen. Naast een relaxte vakantie, kun je bij het hotel ook terecht voor een bedrijfsfeest, vergadering of ander zakelijk event. 

 

Kijk voor meer informatie op https://westduin.nl/

Sponsoren

Maandoverzicht

Nog geen agenda punten.
d