Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
HTZ Algemeen

Eerste zaalseizoen is een groot succes!

Nieuws afbeelding 19-2-2017 Het eerste seizoen in de zaalcompetitie is voor HC Walcheren een groot succes! Naast de prachtige prestatie van MB2-1 hebben dit seizoen ook Meisjes D1, Meisjes B1 en Meisjes A1 deelgenomen aan de zaalcompetitie.

Meisjes D1 heeft vorige week al de laatste wedstrijd in de zaal gespeeld. Na 12 prachtige wedstrijden o.l.v. trainer en coach Joost van der Werff eindigen de meiden op een keurige 2e plaats! Een prestatie waar iedereen trots op kan zijn. Voor het eerste seizoen in de zaal en dan tot de laatste wedstrijd meedraaien voor het kampioenschap. 

Meisjes A1 en Meisjes B1 hebben de afgelopen maanden kunnen strijden in de 2e klasse en 1e klasse. Na de 10e wedstrijd moest MA1 helaas afhaken voor de titelstrijd. Maar na 12 wedstrijd mogen zij toch een keurige gedeelde 2e plaats noteren! Meisjes B1 had het in de pittige 1e klasse zwaar. Maar de uitslagen lieten dat niet zien. In het begin 2 gelijke spelen en uiteindelijk nog 3 mooie overwinningen geeft recht op een 6e plaats en daarmee handhaving.

Wij bedanken alle trainers, coaches en ouders die deze wedstrijden, en daarmee dit zaalseizoen tot een groot succes maakten!

Maandoverzicht

Nog geen agenda punten.