Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
HTZ Algemeen

4e sessie train de trainer!

Nieuws afbeelding 9-2-2017

Voor de jaarwisseling hebben er op onze club 2 sessies van de Train de Trainer plaats gevonden. Deze zijn gegeven door Timmo Kranstauber en Joost Bitterling. Daarnaast volgt op donderdag 16 februari een club thema-avond met het thema Warming-up. Deze zal verzorgd worden door de KNHB en VeiligheidNL. Zoals bij veel verenigingen wordt ook bij ons de jeugd getraind door ouders en oudere jeugdleden. Om ervoor te zorgen dat onze trainers de juiste kennis en bagage hebben om met de jeugd aan de slag te gaan organiseren wij, met dank aan onze hoofdsponsor ABN AMRO, meerdere Train de Trainer sessies.

 

Maandag 6 maart staat alweer de 4e sessie op het programma. Dit keer zal Eric Verboom, coach bij Den Bosch Heren 1 en Jong Oranje en voormalig assistent Oranje Dames, langskomen op onze vereniging. Met zijn enorme kennis en ervaring in het trainer en coachen van hockeyers zal hij het thema ‘middenveldspel’ behandelen. 

 

Alle trainers van de elftallen en jongste jeugd zijn vanaf 19:15 uur welkom. Om 19:30 uur zullen wij starten met de bijeenkomst. Deze zal duren tot ongeveer 21:00 uur. Voor de trainers zal er naast het theoriegedeelte ook een praktijkgedeelte op het veld zijn. Sportkleding en een hockeystick zijn daarom handig!

 

Natuurlijk zijn ook coaches en belangstellenden welkom om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn!

Maandoverzicht

Nog geen agenda punten.