Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
HTZ Algemeen

Keepersuitrusting!

Nieuws afbeelding 8-2-2017

Elk seizoen krijgen alle teams van HC Walcheren, van de F-jes tot en met de Veteranen, een keepersuitrusting voor de wedstrijden. Het ene team heeft een vaste keeper die elke week in het goal staat maar er zijn ook teams die wisselen van keeper zodat iedereen in het team een keer aan de beurt komt om op goal te staan. Of je team nu een vaste keeper heeft of niet krijg je als team altijd een tas met daarin de keepersuitrusting.

 

Tijdens de herfstcompetitie is het regelmatig voorgekomen dat er in het clubhuis en soms zelfs op de velden een keeperstas blijft staan. Wij willen alle spelers, speelsters, trainers en coaches erop wijzen dat dit uiteraard niet de bedoeling is. Ook het neerzetten van de keeperstas in het keepershok is niet toegestaan. Daarvoor heeft elk team een locker ter beschikking. Dit om te voorkomen dat keepers in eigen beheer spullen gaan ruilen, zonder dat je hier iets van weet! Check de spullen regelmatig op slijtage. Laat de spullen niet nat in een tas liggen tot de volgende wedstrijd. Daar gaat de kwaliteit heel snel mee achteruit. Ook de geur wordt er niet beter van. Af en toe de legguards en klompen met water en een lekker geurende zeep (shampoo) afspoelen voorkomt ook stank. Controleer je helmschroefjes en draai ze aan. Leg je spullen niet op een hete kachel om ze te drogen.

 

Verzorg de spullen alsof ze van je zelf zijn. Tot slot heeft een keepersuitrusting een waarde van €700,- tot €1.950,-, afhankelijk van de leeftijdscategorie en spelniveau. Het is eenvoudig voor te stellen dat het op orde houden van dit materiaal jaarlijks een aanzienlijke investering met zich mee brengt. Laten we met elkaar dit kapitaal met zorg beheren. Zodra iets stuk dreigt te gaan of is gegaan kan het meestal nog wel gerepareerd worden. Neem hiervoor zo snel mogelijk contact op met de materiaalcommissaris Mark de Feijter via [email protected].

 

Om de keepersuitrustingen van de club zo lang mogelijk te gebruiken is onderstaand bestand beschikbaar over het keepen op HC Walcheren. Lees dit goed door en weet wat je met je uitrusting wel en niet mag doen. Voor de coaches van teams die wisselen met de keeper is dit document zeker handig voor het juiste gebruik van de uitrusting. Voor de vaste keepers zeker de moeite om het door te lezen, en de dingen die je niet wist goed te onthouden! http://hcwalcheren.nl/files/library/keepen%20op%20hc%20walcheren.pdf

Maandoverzicht

Nog geen agenda punten.