Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
HTZ Algemeen

Zeeuwse Hockey School

Nieuws afbeelding 12-10-2015

Ons doel is om kinderen vaker te laten trainen om zo meer te leren en zich sneller te ontwikkelen. Daartoe bieden wij mogelijkheden voor extra trainingen.

 

Elke extra training voor de leeftijdscategorie van 10 t/m 15 jaar is gericht op het thema waarvoor de deelnemer is ingeschreven. Het gaat daarbij om spitsentraining, 3D-training of de sleepcornertraining. Bij de leeftijdscategorie van 6 t/m 10 jaar is er bij elke training een aparte thema. De training is voorzien van uitdagende oefeningen met nuttige tips & trucs van de trainer. Je wordt pas echt beter als je veel herhaald, dus trainen we heel intensief en door die intensiviteit wordt je beter. De groepen zijn klein en gebruiken héél veel materiaal. De oefeningen staan klaar voordat de training begint en daardoor kunnen we dus snel beginnen en switchen naar de volgende onderdelen.

 

De trainingen worden gegeven door trainers met de vereiste ervaring op het gebied van coachen en trainen van jeugdspelers. Ze zijn uitermate gekwalificeerd om spelers van elk niveau het beste uit zichzelf te laten halen.

 

EXTRA HOCKEYTRAINING 2015-2016

 

De Zeeuwse Hockey School beoogd het hockeyniveau van kinderen tussen de 6 en 10 jaar en 10 en 15 jaar te verbeteren. Kinderen in deze leeftijdsgroep moeten de mogelijkheid krijgen om verder te worden uitgedaagd op sportief gebied. Trainingen op de club zijn vaak wedstrijd- en groepsgericht. Daarom streeft de Zeeuwse Hockey School ernaar om de individuele techniek intensief en goed te trainen.

 

De Zeeuwse Hockey School biedt de kinderen de mogelijkheid om extra op hun individuele techniek te trainen. Hiermee kunnen wij het basis niveau van spelers verhogen en ervoor zorgen dat iedereen makkelijker uit de voeten kan op het hockeyveld. De trainers krijgen de doelstelling iedere deelnemer individueel beter te maken.

 

DOELGROEP EXTRA HOCKEYTRAINING

 

·      Jongens en Meisjes

·      Leeftijdscategorie 6 t/m 10 jaar & 10 t/m 15 jaar.

·      Elk niveau en voor iedereen toegankelijk

·      Beschikbaar voor leden van HC Walcheren

·      Maximaal 10 kinderen per groep

·      5 trainingen per blok

·      4 blokken per seizoen

 

TARIEVEN

 

Per blok zijn de kosten € 50,-. Er zijn 4 blokken per seizoen. Er kan per blok worden ingeschreven. Bij de eerste inschrijving zijn de kosten € 25,- extra. Daarvoor krijgt de deelnemer een trainingsshirt. Voor de sleepcornertraining zijn de kosten per blok € 65,- per persoon. 

 

Als je halverwege een blok toch wilt deelnemen, dan is die mogelijkheid aanwezig. De trainingen die dan al geweest zijn betaal je niet. De kosten zijn dan voor de resterende trainingen.

 

TRAININGEN 

 

De trainingen zullen plaatsvinden op de vrijdag voor de categorie 10 t/m 15 en op de woensdag voor de categorie 6 t/m 10. De sleepcornertraining zal starten in het voorjaar.

 

De dagen voor de categorie 6 t/m 10 jaar zijn gepland op:

 

·      Woensdag 4 november

·      Woensdag 11 november

·      Woensdag 18 november

·      Woensdag 25 november

·      Woensdag 2 december

 

De dagen voor de categorie 10 t/m 15 jaar zijn gepland op:

 

·      Vrijdag 6 november

·      Vrijdag 13 november

·      Vrijdag 20 november

·      Vrijdag 27 november

·      Vrijdag 4 december

 

INSCHRIJVEN

 

Inschrijven kan vanaf vrijdag 16 oktober via www.hcwalcheren.nl. Voor vragen zijn wij te bereiken via [email protected].

Maandoverzicht

Nog geen agenda punten.