Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
HTZ Algemeen

De waarde van een hockeybal!

Nieuws afbeelding 23-9-2015

Als je kijkt naar de inventaris van een hockeyclub, en welke waarde dat vertegenwoordigd, dan zijn wij altijd benieuwd naar het aantal hockeyballen. Het gaat hierbij om twee aspecten:

1. de economische waarde van een bal, en
2. de waarde van een bal tijdens een training.

De commerciële waarde van hockeybal is denk ik bij iedereen wel bekend; op het internet koop je een fatsoenlijke hockeybal vanaf €3,50. In onze ogen veel interessanter is de waarde van een hockeybal op een training. 

Als club willen we kwaliteit leveren aan onze leden; dit komt voor een groot deel mede tot uiting in het totaal aantal balcontacten per training. Dus jullie begrijpen dat het aantal ballen op de training cruciaal is om kwaliteit te leveren. 

Het afgelopen seizoen zijn we bijna 500 ballen kwijtgeraakt!

Met andere woorden, een belangrijk onderdeel van ons eigen vermogen is afgenomen. Minder ballen betekent, netto onder de streep, kwalitatief minder goede trainingen…

Wij hebben jullie hulp nodig om dit probleem van ons slinkende eigen vermogen op te lossen. Tijdens de trainingen vliegen er regelmatig ballen over de hekken in sloten en bosjes rondom de velden. Zorg ervoor dat na de training alle ballen weer terug komen in de tas zodat jouw trainer voor jullie team het aantal balcontacten per training hoog kan houden. 

Jij wordt daar een betere speler van!

Maandoverzicht

Nog geen agenda punten.