Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto header foto
 

Sponsorberichten & ClubnieuwsHeren Veteranen A kampioen!

Algemeen

16-6Na een 5-1 thuisoverwinning op de nummer 2, Prinsenbeek, heeft het heren veteranen A team het kampioenschap vandaag definitief gevierd! Het team is met overmacht kampioen geworden met 56 punten uit 21 wedstrijden. Prinsenbeek bleef steken op 49 punten uit 21 wedstrijden. Heren gefeliciteerd!!

Lees verder

Nieuws afbeelding

Sponsoren

Walcheren Webshop

Bestel hier makkelijk en snel je nieuwe wedstrijdtenue in Vlissingen of Middelburg!
Na bestellen kan je je bestelling afhalen in de winkel, bedrukken kan extra tijd kosten!

MB5 lentekampioen!

Algemeen

16-6Met 26 punten uit 10 wedstrijden is MB5 lentekampioen geworden! MB5 won 8 wedstrijden en speelde er twee gelijk. Tegen de nummer twee in de poule (Tempo) werd de eerste wedstrijd gelijk gespeeld en de thuiswedstrijd dik gewonnen.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Teamindeling 2019-2020

HTZ

16-6 Het is weer zo ver! De teamindelingen zijn bekend en via onderstaande link te bekijken. Ook dit jaar is er weer door de vrijwilligers van de TC veel werk verricht om de teamindeling voor het komende seizoen rond te krijgen. We willen jullie, de leden van HC Walcheren, als bestuur dan ook benadrukken dat deze mensen zich kosteloos en met alle goede bedoelingen voor de

Lees verder

MB4 lentekampioen!

Algemeen

8-6MB4 had vanaf het begin van de lentecompetitie de beste papieren in de poule. Met nog een wedstrijd te gaan zijn zij nu al afgetekend kampioen met 23 punten uit 9 wedstrijden (de nummer 2, Pelikaan, heeft 16 punten uit 9 wedstrijden). 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Clubkleding via de webshop!

Algemeen

14-5Tijd voor een nieuw shirt, broekje/rokje of sokken van HC Walcheren? Deze kan je makkelijk en snel bestellen via de webshop hier rechtsboven op de website, onder de sponsoren, in de Walcheren Webshop!

Lees verder

Nieuws afbeelding

Speeldagenkalender 2019-2020

Algemeen

14-5De speeldata voor komend seizoen zijn al weer bekend. Benieuwd naar in welke weekenden er competitie gespeeld gaat worden? Zie onderstaand overzicht voor de speeldata, en zie de bijlage voor het volledige overzicht van de (jongste) jeugd! De data voor de bondscompetitie (D1/H1 standaard klasse) is momenteel nog niet bekend.


Lees verder

Nieuws afbeelding