Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto header foto
 

Sponsorberichten & ClubnieuwsProgramma districtscompetities 2019-2020

HTZ

16-8 Na de Livera Hoofdklasse Hockey Dames, Hoofdklasse Heren en de overige teams in de Bondscompetitie, heeft de competitieleiding van de KNHB ook het programma van de districtscompetities gepubliceerd.
Uitzondering hierop is de districtscompetitie Zuid Nederland (Jeugd en Senioren). Dit programma wordt op maandag 19 augustus gepubliceerd.

Lees verder

Sponsoren

Walcheren Webshop

Bestel hier makkelijk en snel je nieuwe wedstrijdtenue in Vlissingen of Middelburg!
Na bestellen kan je je bestelling afhalen in de winkel, bedrukken kan extra tijd kosten!

We gaan weer het veld op!

HTZ

12-8Op maandag 19 augustus 2019 zullen de eerste trainingen van het seizoen 2019-2020 weer gaan starten. Het trainingsschema staat online. In de komende week zullen de laatste trainers aan een team gekoppeld worden. Daar zullen de desbetreffende teams over worden geïnformeerd.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Clubkleding via de webshop!

Algemeen

14-5Tijd voor een nieuw shirt, broekje/rokje of sokken van HC Walcheren? Deze kan je makkelijk en snel bestellen via de webshop hier rechtsboven op de website, onder de sponsoren, in de Walcheren Webshop!

Lees verder

Nieuws afbeelding

Speeldagenkalender 2019-2020

Algemeen

14-5De speeldata voor komend seizoen zijn al weer bekend. Benieuwd naar in welke weekenden er competitie gespeeld gaat worden? Zie onderstaand overzicht voor de speeldata, en zie de bijlage voor het volledige overzicht van de (jongste) jeugd! De data voor de bondscompetitie (D1/H1 standaard klasse) is momenteel nog niet bekend.


Lees verder

Nieuws afbeelding

Nieuwe spelregels

Arbitrage

17-8 Alle nationale hockeywedstrijden voor junioren en senioren worden vanaf komend seizoen in vier kwarten gespeeld. Dat heeft de KNHB bekend gemaakt. Verder verdwijnt de vliegende keeper uit het veldhockey. Teams kunnen kiezen uit twee opties: of tien veldspelers plus een keeper met volledige uitrusting of elf veldspelers. De bond volgt daarmee de internationale spelregels van de FIH. 

Lees verder