Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto header foto
 
Update coronavirus

Om de informatievoorziening vanuit HC Walcheren naar de (ouders/verzorgers van) leden en vrijwilligers overzichtelijk te houden zullen we vanuit de club de ruimte op deze pagina gebruiken om alle updates te plaatsen. Mocht het nodig zijn om jullie via email en/of pushberichten vanuit de LISA app te informeren zullen we dit natuurlijk ook doen.


18-03-2020; Maak geen gebruik van het sportpark
Nu de scholen voor de meeste leden gesloten zijn snappen we dat er kinderen zijn die graag willen gaan hockeyen met teamgenoten, vriendjes en/of vriendinnetjes. Als HC Walcheren houden wij ons aan de adviezen en richtlijnen van de overheid, het RIVM, de KNHB en NOC*NSF en is het sportpark (clubhuis en velden) gesloten voor alle activiteiten tot en met 6 april. Wij doen dan ook een dringend beroep op ieders verantwoordelijkheid en medewerking om niet naar de club te komen.


12-3-2020; Hockeyvelden en clubhuis per direct gesloten
N.a.v. de persconferentie van vanmiddag is er besloten de hockeyvelden en het clubhuis gesloten te houden tot nader bericht.
Dit betekent dat alle trainingen, wedstrijden en andere geplande bijeenkomsten op HC Walcheren NIET door zullen gaan.

We willen jullie allen dan ook verzoeken hier gehoor aan te geven. Vanzelfsprekend houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen met betrekking tot HC Walcheren.

Het Bestuur


Laatste update KNHB
Kijk voor de laatste update met betrekking op de hockeycompetitie op de website van de KNHB via onderstaande link:


Sponsorberichten & ClubnieuwsDringend verzoek aan alle leden!

Algemeen

19-3Nu de school voor de meeste leden gesloten is snappen we heel goed dat er kinderen zijn die graag willen gaan hockeyen met teamgenoten, vriendjes en/of vriendinnetjes. Als bestuur gaan we er vanuit dat alle leden begrijpen dat het sportpark gesloten is deze periode en zich dus ook niet op het sportpark zullen bevinden, ook niet in kleine groepjes. De hekken zijn op slot en het is vanzelfsprekend

Lees verder

Sponsoren

Walcheren Webshop

Bestel hier makkelijk en snel je nieuwe wedstrijdtenue in Vlissingen of Middelburg!
Na bestellen kan je je bestelling afhalen in de winkel, bedrukken kan extra tijd kosten!

Sandsation Toernooi 2020

Evenementen

11-2Ook in 2020 gaat het Sandsation Toernooi weer plaatsvinden. Dit jaar kiezen wij niet voor één weekend maar voor twee weekenden. Het eerste weekend start op vrijdag 22 mei en zal eindigen op zondag 24 mei. Dit is het eerste weekend en bestemd voor B&A teams. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Clubkleding via de webshop!

Algemeen

14-5Tijd voor een nieuw shirt, broekje/rokje of sokken van HC Walcheren? Deze kan je makkelijk en snel bestellen via de webshop hier rechtsboven op de website, onder de sponsoren, in de Walcheren Webshop!

Lees verder

Nieuws afbeelding