Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto header foto
 

Sponsorberichten & ClubnieuwsVrijdag 26 mei geen training Jongste Jeugd

Algemeen

24-5Aanstaande vrijdag gaat de training van de 6 en 8 tallen niet door. Er zijn al erg veel afmeldingen en de ervaring leert dat de opkomst minimaal is. We hebben daarom besloten niet te trainen.

Lees verder

Sponsoren

Walcheren Webshop

Bestel hier makkelijk en snel je nieuwe wedstrijdtenue in Vlissingen of Middelburg!
Na bestellen kan je je bestelling afhalen in de winkel, bedrukken kan extra tijd kosten!

Meisjes B3 kampioen!

HTZ

21-5 Vandaag is het eerste jeugdteam kampioen geworden van de lentecompetitie. Meisjes B3 speelde vandaag uit tegen DDHC. Met een 1-6 overwinning zijn de meiden, met nog twee competitiedagen te gaan, niet maar te achterhalen.
Gefeliciteerd met het kampioenschap voor de meiden en begeleiding!


Lees verder

Nieuws afbeelding

Dames 1 kampioen!!!

Algemeen

7-5Vandaag, 7 mei 2017, is dames 1 van HC Walcheren kampioen geworden in de 4e klasse bond. De uitwedstrijd tegen Tempo D1 begin maart werd nog gewonnen met 0-7. Vandaag maakte Walcheren dames 1 het iets spannender. Wel leuk voor het publiek dat in groten getale was komen kijken. Het eerste doelpunt voor Walcheren viel snel. Daarna was het even wachten op het tweede doelpunt. Nog in de eerste helft

Lees verder

Nieuws afbeelding

Sportspreekuur Fysiotherapie!

Medisch

8-2 Personal Fysio  is de praktijk voor fysiotherapie en sportfysiotherapie van Daniel Muller en Christian Muller. We zijn gevestigd in Middelburg en Koudekerke. Naast (sport)fysiotherapie kunt u bij Personal Fysio terecht voor verschillende vormen van training. We maken samen met u een behandelplan en/of trainingsprogramma op maat; gericht op uw persoonlijke doelstelling en, wensen en

Lees verder

Nieuws afbeelding

Vraag en aanbod shirts via de site van HC Walcheren

Bestuur

18-11 In de algemene vergadering op 4 oktober 2016 is door de leden besloten dat we vanaf het seizoen 2017/2018 overstappen op een nieuw (zwart) wedstrijdshirt. Momenteel worden maatregelen getroffen om dit zo goed mogelijk te laten verlopen.

Lees verder

Nieuws afbeelding