6-je63.jpg fht.jpg foto1.png foto2.png foto3.png foto4.png foto_1.png foto_2.png header_walcheren.png P1110943 mail.jpg website.jpg
Welkom bij Hockey Club Walcheren

Zo'n 600 leden, spelend in meer dan 40 teams vormen samen Hockeyclub Walcheren (HC Walcheren). Op de gemeentegrens van Vlissingen en Middelburg ligt het nieuwe complex Sportpark Vrijburg, waar HC Walcheren 3 velden heeft!


HC Walcheren ontvangt je graag op Sportpark Vrijburg om een van de vele wedstrijden te komen bekijken, te fluiten of te spelen! Er is in het clubhuis genoeg te eten en te drinken om er een leuke dag van te maken!


HC Walcheren streeft er naar om de website zo up to date mogelijk te houden. In het menu bovenaan kun je naar de verschillende pagina's navigeren. Mochten er onduidelijkheden of fouten op de site staan dan kun je dit altijd laten weten!Lidmaatschap opzeggen

Agenda
10-2   Aanvang trainingen Jongste Jeugd
11-2   Coachbijeenkomst Meisjeslijn ABCD
13-2   CS+ opleiding
17-2   Trainersbijeenkomst Jongste Jeugd Traine
4-3   Filmavond Jongste Jeugd
5-3   Start competitie Junioren
11-3   Filmavond D+C Jeugd
 hele agenda
Nieuws
Nieuwe procedure spelregeltoets KNHB
Vanaf heden ontvangen leden vanaf de B junioren die de spelregeltoets nog niet gehaald hebben een mail over deze, door de KNHB, verplichte spelregeltoets. Iedere spe(e)l(st)er vanaf 16 jaar is verplicht in het bezit te komen van een spelregel kennisbewijs.
Sponsoren
 

 
 
Twitter feed
 
Hockey.nl