6-je63.jpg fht.jpg foto1.png foto2.png foto3.png foto4.png foto_1.png foto_2.png header_walcheren.png P1110943 mail.jpg website.jpg
Welkom bij Hockey Club Walcheren

Zo'n 600 leden, spelend in meer dan 40 teams vormen samen Hockeyclub Walcheren (HC Walcheren). Op de gemeentegrens van Vlissingen en Middelburg ligt het nieuwe complex Sportpark Vrijburg, waar HC Walcheren 3 velden heeft!


HC Walcheren ontvangt je graag op Sportpark Vrijburg om een van de vele wedstrijden te komen bekijken, te fluiten of te spelen! Er is in het clubhuis genoeg te eten en te drinken om er een leuke dag van te maken!


HC Walcheren streeft er naar om de website zo up to date mogelijk te houden. In het menu bovenaan kun je naar de verschillende pagina's navigeren. Mochten er onduidelijkheden of fouten op de site staan dan kun je dit altijd laten weten! 

Agenda
16-5   Familie Hockey Toernooi 2016
11-6   Kampioenentoernooi 2016
11-6   Mini Slotdag 2016
17-6   Filmavond Jongste Jeugd + friet
18-6   Zeeuws Kampioenschap 2016
25-6   Busreis
25-7   Hockeykampen.nl - 3-daags hockeykamp
 hele agenda
Nieuws
Informatieavond nieuw bestuur donderdag 12 mei 2016
Zoals o.a. op de site van HC Walcheren gecommuniceerd, is donderdag 14 april 2016 door de leden tijdens een extra Algemene Ledenvergadering (ALV) een nieuw bestuur gekozen. De hoofdtaak voor dit nieuwe bestuur is om HC Walcheren te leiden richting een sportieve, stabiele en gezonde toekomst.  We zullen daar als nieuw bestuur met veel
Trainingen tijdens de vakantie!
Deze week is er voor de elftallen de mogelijkheid om te trainen. Volgende week zijn de velden voor iedereen gesloten.
Voor de Jongste Jeugd is zowel deze als komende week geen trainen.
Wij wensen iedereen een fijne vakantie!
Hockeykampen.nl van 25 t/m 27 juli op HC Walcheren

Deze zomer kan je meedoen aan dit superleuke hockeykamp waar je veel zal leren door een uitdagend hockeyprogramma. Daarnaast zal er een Tophockeyer langskomen om een geweldige clinic te geven van het allerhoogste niveau. Dit jaar staan de Hockeykampen.nl in het teken van de Olympische Spelen in Rio. Juich jij mee voor Oranje?
Sponsoren
 

 
 
Twitter feed
 
Hockey.nl