6-je63.jpg fht.jpg foto1.png foto2.png foto3.png foto4.png foto_1.png foto_2.png header_walcheren.png P1110943 mail.jpg website.jpg

De selecties staan online! Kijk onder TC > Selecties in welk team jij volgend seizoen speelt!
!Eventuele wijzigingen na de bekendmaking op 18/06/2015 zijn niet verwerkt in deze indeling!
Welkom bij Hockey Club Walcheren

Zo'n 700 leden, spelend in meer dan 40 teams vormen samen Hockeyclub Walcheren (HC Walcheren). Op de gemeentegrens van Vlissingen en Middelburg ligt het nieuwe complex Sportpark Vrijburg, waar HC Walcheren 3 velden heeft!


HC Walcheren ontvangt je graag op Sportpark Vrijburg om een van de vele wedstrijden te komen bekijken, te fluiten of te spelen! Er is in het clubhuis genoeg te eten en te drinken om er een leuke dag van te maken!


HC Walcheren streeft er naar om de website zo up to date mogelijk te houden. In het menu bovenaan kun je naar de verschillende pagina's navigeren. Mochten er onduidelijkheden of fouten op de site staan dan kun je dit altijd laten weten!Lidmaatschap opzeggen

Agenda
De agenda is leeg
 hele agenda
Nieuws
Speeldata seizoen 2015-2016
Beste Coaches, Spelers ,Managers en Ouders,
De KNHB is al weer druk bezig om de seizoensplanning voor 2015-2016 te maken. In de bijlage kunt u een overzicht vinden van de data waarop de competitiedagen vallen! LET OP DIT IS EEN CONCEPT, begin Juli komt de definitieve versie!
Nieuwe spelregels per 1 augustus 2015
Vanaf 1 augustus 2015 worden in Nederland de volgende spelregelwijzigingen ingevoerd .
1. Veldspelers zijn verplicht mondbescherming ('bitje') te dragen gedurende de wedstrijd. Dit geldt voor alle categorie├źn spelers/speelsters (junioren/senioren/veteranen) tijdens door de bond georganiseerde wedstrijden. (lees ook de bijlage!)
Sponsoren
 

 
 
 
Twitter feed