6-je63.jpg fht.jpg foto1.png foto2.png foto3.png foto4.png foto_1.png foto_2.png header_walcheren.png P1110943 mail.jpg website.jpg

Welkom bij Hockey Club Walcheren

Zo'n 700 leden, spelend in meer dan 40 teams vormen samen Hockeyclub Walcheren (HC Walcheren). Op de gemeentegrens van Vlissingen en Middelburg ligt het nieuwe complex Sportpark Vrijburg, waar HC Walcheren 3 velden heeft!


HC Walcheren ontvangt je graag op Sportpark Vrijburg om een van de vele wedstrijden te komen bekijken, te fluiten of te spelen! Er is in het clubhuis genoeg te eten en te drinken om er een leuke dag van te maken!


HC Walcheren streeft er naar om de website zo up to date mogelijk te houden. In het menu bovenaan kun je naar de verschillende pagina's navigeren. Mochten er onduidelijkheden of fouten op de site staan dan kun je dit altijd laten weten!Lidmaatschap opzeggen

Agenda
De agenda is leeg
 hele agenda
Nieuws
Fijne kerstdagen
Het bestuur van HC Walcheren wenst jullie allemaal
fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling!
winterstop en de wintertraining
Beste leden,
De winterstop zal aanstaande vrijdag intrede 12-12-14. Maar dat houd niet in dat de trainingen voorbij zijn er word tijdens de winterstop nog in de zaal getraind. Op het veld word ook nog getraind mits het weer het toelaat!
Hierbij de data voor de veld training:
Sponsoren
 
Calibris logo
 
 
Twitter feed