6-je63.jpg fht.jpg foto1.png foto2.png foto3.png foto4.png foto_1.png foto_2.png header_walcheren.png P1110943 mail.jpg website.jpg

Welkom bij Hockey Club Walcheren

Zo'n 700 leden, spelend in meer dan 40 teams vormen samen Hockeyclub Walcheren (HC Walcheren). Op de gemeentegrens van Vlissingen en Middelburg ligt het nieuwe complex Sportpark Vrijburg, waar HC Walcheren 3 velden heeft!


HC Walcheren ontvangt je graag op Sportpark Vrijburg om een van de vele wedstrijden te komen bekijken, te fluiten of te spelen! Er is in het clubhuis genoeg te eten en te drinken om er een leuke dag van te maken!


HC Walcheren streeft er naar om de website zo up to date mogelijk te houden. In het menu bovenaan kun je naar de verschillende pagina's navigeren. Mochten er onduidelijkheden of fouten op de site staan dan kun je dit altijd laten weten!Lidmaatschap opzeggen

Agenda
12-5   Bestuursvergadering
23-5   Filmavond Jongste Jeugd
24-5   CD-Feest
24-5   AB-Feest
25-5   Clinic F-jeugd
25-5   Thé Dansant
25-5   Teamhuldigingen
 hele agenda
Nieuws
Vooraankondiging: HC Walcheren Familie Hockey Toernooi 2014
Op donderdag 29 mei vindt het bekende, drukbezochte en vooral gezellige Familie Hockey Toernooi plaats op HC Walcheren. De evenementen commissie is inmiddels begonnen met de nodige voorbereidingen. Het thema houden we nog even geheim, maar je kunt de datum alvast in de agenda zetten en beginnen met de samenstelling van het team.
Selectieweek voor de Jeugd
Ook dit seizoen zullen er weer selectietrainingen/wedstrijden gehouden worden op HC Walcheren. Zie het schema hier onder op welke dagen en tijden deze selecties zijn!
Mobiele telefoons van MobileWorkX
MobileWorX heeft het bestuur van HC Walcheren 4 mobiele telefoons geschonken en de abonnementen verzorgd. Onze hartelijke dank hiervoor!
Whiteboards van Weststrate
Dankzij Weststrate Middelburg, de veelzijdige specialist in verpakkingen, kantoorartikelen, kantoorinrichting en facilitaire producten, kunnen wij in twee kleedkamers een whiteboard ophangen. Zo kan de wedstrijdbespreking hier ook plaatsvinden. Onze hartelijke dank hiervoor!
SportWays Kids dagkamp op Walcheren
SportWays Kids dagkamp op Walcheren
SportWays Kids is een mini hockeykamp voor kinderen van 6 t/m 9 jaar.
’s Ochtends krijgen de deelnemers op hun eigen niveau hockeytraining,
SportWays YoungStars dagkamp op Walcheren
SportWays YoungStars dagkamp op Walcheren
Een logisch vervolg op SportWays Kids zijn de YoungStars dag-hockeykampen voor kinderen van10 t/m 13 jaar. Zowel in de ochtend als de middag krijgen deelnemers een uitdagend hockeyprogramma aangeboden. En aan het eind van elke dag spelen ze toernooironden.

Data
Strik een sponsor
Wil jij ook graag een nieuw trainingpak, een scorebord, zaalhockeyen in de winter of veel leuke clinics en toernooien? Dankzij sponsorgeld kunnen deze dingen in de toekomst gerealiseerd worden. Maar dan zijn er wel eerst genoeg sponsoren nodig! Jij kunt HC Walcheren helpen in de zoektocht naar sponsoren.

Sponsoren
 
Afbeelding
 
Twitter feed