6-je63.jpg fht.jpg foto1.png foto2.png foto3.png foto4.png foto_1.png foto_2.png header_walcheren.png P1110943 mail.jpg website.jpg

Welkom bij Hockey Club Walcheren

Zo'n 600 leden, spelend in meer dan 40 teams vormen samen Hockeyclub Walcheren (HC Walcheren). Op de gemeentegrens van Vlissingen en Middelburg ligt het nieuwe complex Sportpark Vrijburg, waar HC Walcheren 3 velden heeft!


HC Walcheren ontvangt je graag op Sportpark Vrijburg om een van de vele wedstrijden te komen bekijken, te fluiten of te spelen! Er is in het clubhuis genoeg te eten en te drinken om er een leuke dag van te maken!


HC Walcheren streeft er naar om de website zo up to date mogelijk te houden. In het menu bovenaan kun je naar de verschillende pagina's navigeren. Mochten er onduidelijkheden of fouten op de site staan dan kun je dit altijd laten weten! 

Agenda
De agenda is leeg
 hele agenda
Nieuws
Nieuwe sponsoren Erik Intersport en Sport Point de Bie!!
Als bestuur zijn wij op enig moment geconfronteerd met de aankondiging dat deze zomer het filiaal van Sport 2000 in Middelburg gaat sluiten. Voor HC Walcheren heeft dat vergaande consequenties. Zo moest worden onderhandeld over de afronding van het lopende sponsorcontract. Ook moest worden nagedacht over een oplossing voor het Sport
Sponsoren
 

 
 
Twitter feed
 
Hockey.nl