6-je63.jpg fht.jpg foto1.png foto2.png foto3.png foto4.png foto_1.png foto_2.png header_walcheren.png P1110943 mail.jpg website.jpg

Welkom bij Hockey Club Walcheren

Zo'n 700 leden, spelend in meer dan 40 teams vormen samen Hockeyclub Walcheren (HC Walcheren). Op de gemeentegrens van Vlissingen en Middelburg ligt het nieuwe complex Sportpark Vrijburg, waar HC Walcheren 3 velden heeft!


HC Walcheren ontvangt je graag op Sportpark Vrijburg om een van de vele wedstrijden te komen bekijken, te fluiten of te spelen! Er is in het clubhuis genoeg te eten en te drinken om er een leuke dag van te maken!


HC Walcheren streeft er naar om de website zo up to date mogelijk te houden. In het menu bovenaan kun je naar de verschillende pagina's navigeren. Mochten er onduidelijkheden of fouten op de site staan dan kun je dit altijd laten weten!Lidmaatschap opzeggen

Agenda
24-2   Bijeenkomst coaches en trainers meisjesl
25-2   Vergadering Technische Commissie
28-2   Competitiedag Junioren + Jongste Jeugd
7-3   Competitiedag Junioren + Jongste Jeugd
14-3   Competitiedag Junioren + Jongste Jeugd
14-3   Hockeyfeest
21-3   Competitiedag Junioren + Jongste Jeugd
 hele agenda
Nieuws
training Gezonde Sportkantine
De Gezonde Sportkantine organiseert in ons clubhuis een training op 6 februari en 6 maart 2015.  De leden, coaches, trainers van HC Walcheren kunnen ook deelnemen. Deelname is gratis. Info en aanmelden middels bijgaande link.
Beschikbare datum spelen oefenwedstrijden (wijziging eerder bericht)
Het bestuur stelt zaterdag 7 februari 2015 beschikbaar om oefenwedstrijden te spelen.  Coaches die een tegenstander hebben gevonden kunnen voor die datum bij ondergetekende een verzoek indienen voor het spelen van een oefenwedstrijd (wedstrijdsecretariaat@hcwalcheren.nl).   Er zal dan een tijd en een veld worden toegewezen. 
Sponsoren
 
Calibris logo
 
 
Twitter feed