6-je63.jpg fht.jpg foto1.png foto2.png foto3.png foto4.png foto_1.png foto_2.png header_walcheren.png P1110943 mail.jpg website.jpg
Welkom bij Hockey Club Walcheren

Zo'n 600 leden, spelend in meer dan 40 teams vormen samen Hockeyclub Walcheren (HC Walcheren). Op de gemeentegrens van Vlissingen en Middelburg ligt het nieuwe complex Sportpark Vrijburg, waar HC Walcheren 3 velden heeft!


HC Walcheren ontvangt je graag op Sportpark Vrijburg om een van de vele wedstrijden te komen bekijken, te fluiten of te spelen! Er is in het clubhuis genoeg te eten en te drinken om er een leuke dag van te maken!


HC Walcheren streeft er naar om de website zo up to date mogelijk te houden. In het menu bovenaan kun je naar de verschillende pagina's navigeren. Mochten er onduidelijkheden of fouten op de site staan dan kun je dit altijd laten weten! 

Agenda
25-5   Spelregeltoets
30-5   Bestuursvergadering
6-6   Bestuursvergadering
11-6   Kampioenentoernooi 2016
11-6   Mini Slotdag 2016
13-6   Bestuursvergadering
17-6   Filmavond Jongste Jeugd + friet
 hele agenda
Nieuws
Ouders en familie van leden van HC Walcheren: kom meedoen met Trimhockey!
Elke donderdagavond en zaterdagochtend spelen de Trimhockeyteams van HC Walcheren op een ontspannen manier hockey.
JD1 HC Walcheren kampioen!!
Op zaterdag 21 mei heeft JD1 het kampioenschap veilig gesteld! Het verschil van tien punten met de nummer 2 in de poule is de komende twee wedstrijden niet meer in te halen. Spelers en begeleiding van harte gefeliciteerd! 
Jongste Jeugd Slotdag 11 juni
Beste jongste jeugdleden en coaches,   11 juni vindt de verplichte Jongste Jeugd Slotdag plaats. Jullie zullen een uitnodiging ontvangen zodra de organiserende clubs deze versturen. Dit kan tot uiterlijk 30 mei. Houd er in ieder geval rekening mee dat jullie de gehele dag op pad zijn.   Jongste Jeugd Coördinatoren,
Straatkinderenproject van Hearts Vision
Dankzij de succesvolle loterij tijdens het Familie Hockey Toernooi kunnen wij een groot deel van de opbrengst schenken aan Hearts Vision. Maar liefst € 600,- zal worden overhandigd aan Emma Louws uit MB1.
Informatieavond nieuwe bestuur d.d. 12 mei 2016
Donderdag 12 mei 2016 is als eerder aangekondigd een informatieavond voor de leden van HC Walcheren georganiseerd.
Hockeykampen.nl van 25 t/m 27 juli op HC Walcheren
Hockeykampen.nl van 25 t/m 27 juli op HC Walcheren
Deze zomer kan je meedoen aan dit superleuke hockeykamp waar je veel zal leren door een uitdagend hockeyprogramma.  Daarnaast zal er een Tophockeyer langskomen om een geweldige clinic te geven van het allerhoogste niveau.  Dit jaar staan de Hockeykampen.nl in het teken
Sponsoren
 

 
 
Twitter feed
 
Hockey.nl