6-je63.jpg fht.jpg foto1.png foto2.png foto3.png foto4.png foto_1.png foto_2.png header_walcheren.png P1110943 mail.jpg website.jpg
Keeper bij HC Walcheren? Neem een kijkje op de speciale keeperspagina op de website.. Klik onder het menu TC op Keeperstraining!

Welkom bij Hockey Club Walcheren

Zo'n 600 leden, spelend in meer dan 40 teams vormen samen Hockeyclub Walcheren (HC Walcheren). Op de gemeentegrens van Vlissingen en Middelburg ligt het nieuwe complex Sportpark Vrijburg, waar HC Walcheren 3 velden heeft!


HC Walcheren ontvangt je graag op Sportpark Vrijburg om een van de vele wedstrijden te komen bekijken, te fluiten of te spelen! Er is in het clubhuis genoeg te eten en te drinken om er een leuke dag van te maken!


HC Walcheren streeft er naar om de website zo up to date mogelijk te houden. In het menu bovenaan kun je naar de verschillende pagina's navigeren. Mochten er onduidelijkheden of fouten op de site staan dan kun je dit altijd laten weten!Lidmaatschap opzeggen

Agenda
5-12   Reserve competitiedag Junioren
6-12   Reserve competitiedag Senioren
7-12   Clubavond
14-12   Laatste week trainingen
10-1   Oliebollentoernooi Jongste Jeugd
10-1   Nieuwjaarsrecepetie + kampioenenhuldigin
18-1   Start trainingen
 hele agenda
Nieuws
Meisjes B1 promoveert naar de 1e klasse!
Afgelopen zaterdag is Meisjes B1 kampioen geworden door een 10-0 overwinning op Goes. Hierdoor promoveren zij naar de 1e klasse. Het kon al twee keer eerder beslist worden maar de spanning was voelbaar. Vorige week was Zwart-Wit met 2-1 te sterk op eigen veld en de week daarvoor was er een kansloze nederlaag tegen Pelikaan. Maar opgeven zat er
Uitnodiging Zeeuws Oliebollentoernooi 2016
Zondag 10 januari 2016 organiseert HC Walcheren het 1 e  Zeeuws Oliebollentoernooi voor alle jongste jeugd van de Zeeuwse hockeyclubs. Dit toernooi is voor de F-teams, E6-teams en E8-teams.
Zin in een leuk toernooi voor de kleinste? Schrijf je dan als team in voor 30 december via  evenementen@hcwalcheren.nl .
Uitnodiging Zeeuws Snert Toernooi
Zaterdag 6 februari 2016 organiseert HC Walcheren het 2 e  Zeeuws Snert Toernooi voor alle senioren van de Zeeuwse hockeyclubs. Dit toernooi is voor senioren, recreanten, veteranen, veterinnen en trimmers.
Zaalhockey
Aan alle coaches en/of trainers,
Na een veel te lange stilte dan toch nieuws mbt de mogelijkheden tot zaaltrainingen. Op de datums 17, 24 en 31 januari en 7 februari ( zondagen ) zijn zowel de Belt in Oost-Souburg als de Kruitmolen in Middelburg beschikbaar voor zaalhockey trainingen. Vanwege de veranderde financiële
Inschrijven busreis naar Londen!
Na de succesvolle busreis naar de Euro Hockey League in Bloemendaal hebben wij nagedacht om het een vervolg te geven.
Op zaterdag 25 juni 2016 hebben wij een busreis naar de halve finales van de Champions Trophy georganiseerd. Deze zullen plaatsvinden in het Olympic Stadium in Londen.
Sponsoren
 

 
 
Twitter feed
 
Hockey.nl