6-je63.jpg fht.jpg foto1.png foto2.png foto3.png foto4.png foto_1.png foto_2.png header_walcheren.png P1110943 mail.jpg website.jpg
Welkom bij Hockey Club Walcheren

Zo'n 600 leden, spelend in meer dan 40 teams vormen samen Hockeyclub Walcheren (HC Walcheren). Op de gemeentegrens van Vlissingen en Middelburg ligt het nieuwe complex Sportpark Vrijburg, waar HC Walcheren 3 velden heeft!


HC Walcheren ontvangt je graag op Sportpark Vrijburg om een van de vele wedstrijden te komen bekijken, te fluiten of te spelen! Er is in het clubhuis genoeg te eten en te drinken om er een leuke dag van te maken!


HC Walcheren streeft er naar om de website zo up to date mogelijk te houden. In het menu bovenaan kun je naar de verschillende pagina's navigeren. Mochten er onduidelijkheden of fouten op de site staan dan kun je dit altijd laten weten! 

Agenda
27-2   Bestuursvergadering
6-3   Verplichte spelregeltoets
6-3   Trainerscursus (aanwezigheid verplicht!)
11-3   Eerste dag lentecompetitie jeugd en jj
12-3   Thuiswedstrijden H1 en D2
13-3   Bestuursvergadering
3-6   Sandsation CB Toernooi 2017
 hele agenda
Nieuws
Meisjes B2-1 zaalkampioen!
Meisjes B2-1 is vandaag zaalkampioen geworden in de 2e klasse van de zaalcompetitie 2016-2017. Een prachtige prestatie in het eerste jaar zaalcompetitie van HC Walcheren!
Gefeliciteerd speelsters en begeleiding!
De huldiging zaal plaatsvinden op maandag 6 maart tijdens de train de trainer avond!
Eerste zaalseizoen is een groot succes!
Het eerste seizoen in de zaalcompetitie is voor HC Walcheren een groot succes! Naast de prachtige prestatie van MB2-1 hebben dit seizoen ook Meisjes D1, Meisjes B1 en Meisjes A1 deelgenomen aan de zaalcompetitie.
Wedstrijdschema's nieuwe competitieronde
De wedstrijdschema's tot aan Pasen zijn gereed! Check de website of de LISAapp.
De eerste competitiezaterdag is 11 maart 2017.
4e sessie train de trainer!
Voor de jaarwisseling hebben er op onze club 2 sessies van de Train de Trainer plaats gevonden. Deze zijn gegeven door Timmo Kranstauber en Joost Bitterling. Daarnaast volgt op donderdag 16 februari een club thema-avond met het thema Warming-up. Deze zal verzorgd worden door de KNHB en VeiligheidNL. Zoals bij veel verenigingen wordt ook bij
Sportspreekuur Fysiotherapie!
Personal Fysio  is de praktijk voor fysiotherapie en sportfysiotherapie van Daniel Muller en Christian Muller. We zijn gevestigd in Middelburg en Koudekerke. Naast (sport)fysiotherapie kunt u bij Personal Fysio terecht voor verschillende vormen van training. We maken samen met u een behandelplan en/of trainingsprogramma op maat; gericht op
Vraag en aanbod shirts via de site van HC Walcheren
In de algemene ledenvergadering op 4 oktober 2016 is door de leden besloten dat we vanaf het seizoen 2017/2018 overstappen op een nieuw (zwart) wedstrijdshirt. Momenteel worden maatregelen getroffen om dit zo goed mogelijk te laten verlopen.
Sandsation CB Toernooi 2017!
Op zaterdag 3 en zondag 4 juni zal op het complex van HC Walcheren het Sandsation CB Hockey Toernooi 2017 plaatsvinden. Vanaf 1 februari is het mogelijk om je in te schrijven. 
Meer informatie via  www.hcwalcheren.nl  of sandsation@hcwalcheren.nl.
Sponsoren
 

 
 
Twitter feed
 
Hockey.nl