Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 

Sponsormogelijkheden

Een club kan niet bestaan zonder sponsoren. Dat weten we bij HC Walcheren ook en daarom zijn we trots op al onze sponsoren die de vereniging steunen. Naast onze hoofdsponsor ABN Amro zijn we minstens net zo blij met alle andere sponsoren die met een bord langs onze velden hangen. Natuurlijk kunnen er altijd meer sponsoren bij en wilt u als sponsor iets speciaals of past een bord niet in uw sponsorbudget? Dan zullen we als club er alles aan doen om tot een passende sponsoroplossing te komen.

Als club beschikken we over een sponsorbrochure met daarin een aantal mogelijkheden die we als HC Walcheren op het gebied van sponsoring aan kunnen bieden. Natuurlijk is een bord langs het veld mooi, maar een logo op het shirt van een team heeft nog een groter bereik! Of wat dacht u van uw reclame op de schermen in het clubhuis waar in het weekend honderden mensen in en uit lopen...

Kortom er zijn vele mogelijkheden die we als club op het gebied van sponsoring kunnen leveren. Neem snel een kijkje in de meest recente sponsorbrochure door op de onderstaande mininatuur te klikken van de brochure!

 

Sponsoren

Maandoverzicht

Nog geen agenda punten.
d