Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 

Sponsoruitingen Tenue

Vanaf seizoen 2022-2023 speelt HC Walcheren in een nieuw wedstrijdtenue van The Indian Maharadja. Niet het gehele tenue is veranderd, de kousen en het broekje en rokje zijn gewoon hetzelfde gebleven, natuurlijk ook wel van The Indian Maharadja. Alleen het shirt is wel veranderd, vanaf seizoen 2022-2023 wordt er in een zwart shirt gespeeld met daarbij oranje en rode accenten aan de mouwen en zijkant van het shirt.


Elk team wil er natuurlijk strak in het pak, of tenue natuurlijk, bij lopen tijdens trainingen en wedstrijden. Meer als één team kan je niet over komen dan door allemaal in hetzelfde trainingspak gekleed het veld op te komen. Omdat er steeds meer vraag komt naar wat er allemaal mogelijk is voor teams om kleding te laten sponsoren hebben we een sponsorbrochure gemaakt welke is terug te vinden op de pagina over de sponsormogelijkheden. Maar we hebben ook een extra bijlage gemaakt met daarin de spelregels die we op HC Walcheren hanteren. Dit heeft betrekking op de uitingen op het wedstrijdtenue en teamkleding, onder andere trainingspakken, truien en vesten. Wil je meer info over de teamkleding? Mail dan naar [email protected] en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Het officiƫle HC Walcheren wedstrijdtenue en alle teamkleding met clublogo wordt in samenwerking met Hockeygear.eu en The Indian Maharadja verzorgd.

 

Sponsoren

Maandoverzicht

Nog geen agenda punten.
d