Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 

Op deze pagina kun je je aanmelden om lid te worden of om mee te komen trainen als proeflid van Hockeyclub Walcheren!

Gelijk lid worden:
Door onderstaand inschrijfformulier in te vullen kun je snel en gemakkelijk het lidmaatschap van HC Walcheren aanmelden. Het is belangrijk dat je alle gegevens zo volledig mogelijk invult, op deze manier kunnen we makkelijk en snel in contact met je komen om te zorgen dat je bij het juiste team terecht komt!

Eerst mee komen trainen:
Wil je eerst proeftrainingen volgen? Vul dan ook onderstaand inschrijfformulier in! Je staat altijd eerst geregistreerd als proeflid, we zullen dan contact met je opnemen over met welk team je mee kan trainen. De eerste vier trainingen ben je proeflid, daarna kan je beslissen of je definitief lid wilt worden! Wordt je geen lid dan zullen natuurlijk alle gegeven volledig uit onze administratie worden verwijderd!

Benieuwd op welke dagen welke teams/leeftijden trainen? Neem dan eerst een kijkje in het trainingsschema welke je HIER kan vinden.


De minimale leeftijd om lid te kunnen worden is 3 jaar. Dit wordt gemeten op de peildatum, te weten 1 oktober, van het lopende seizoen. Een seizoen duurt van 1 juli tot en met 30 juni, vergelijkbaar met een schooljaar.
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
   
 
Extra informatie
   
   
   
   
   
   
   
   
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB. Voor meer informatie over de wijze waarop de KNHB uw persoonsgegevens verwerkt, verwijzen wij naar de privacyverklaring van de KNHB.


d