Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Highschool Hockey

27-2-2012

Wil jij ook 4 uur onder schooltijd hockeyen? Dat kan! 

In de Hockey- highschool van het Scheldemond College krijg je in klas 1 en 2 onder schooltijd 4 lesuren per week hockey training! Op de velden van Hockey Club Walcheren verzorgt een groep heel goede trainers uitdagende trainingen. Je hoort nog van ons wie dat zijn! 

De Hockey- highschool is onderdeel van het Scheldemond College, een school voor VWO, HAVO, MAVO en VMBO (inclusief LWOO). Talentherkenning en talentontwikkeling staan centraal. Daarom kun je bij ons sport en onderwijs combineren in het sportprofiel. 

Het doel van Hockey-highschool is om je techniek en inzicht flink te verbeteren. Daar heb je veel plezier van bij je eigen vereniging. De hockeyverenigingen in Zeeland hebben afgesproken, zowel onderling als met het Scheldemond College, om deze Hockey-highschool te ondersteunen waar nodig. 

Nieuwsgierig? Kom meedoen met de proeftraining? Meld je vooraf aan bij HC Walcheren via e-mail: [email protected] Nadere inlichtingen over de proeftraining kun je krijgen door te bellen naar de trainingsco√∂rdinator van HC Walcheren op: 06-189 661 48. Spreek je vraag of een boodschap in,
dan word je teruggebeld.

Voor Hockey-highschool moet je toelating doen, de testtraining is in maart.
De exacte datum hoor je als je je voor de Hockey-highschool hebt aangemeld. 
Omdat je kans krijgt extra te trainen, word je natuurlijk beter. Je kunt misschien zelfs uitgroeien van een highschool-leerling tot een topsport-leerling! 
Misschien word jij de eerste Zeeuwse international....!?!? 

Om topsportleerling te kunnen worden, moet je talent erkend worden door de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Het Scheldemond College is de enige Topsport Talentschool in (de regio) ZEELAND Topsporters kunnen hier hun opleiding en trainingen optimaal combineren. www.topsporttalentschool.com. 

Ben je enthousiast geworden? Kom met je ouders of verzorgers naar de informatieavond.
Die is op 7 maart om 19.30 uur in gebouw A van het Scheldemond College. Kun je niet zolang wachten? Neem dan contact op met HC Walcheren. 
Het Scheldemond College houdt ook algemene informatieavonden op 6 en 7 februari. Kijk voor meer informatie even op de website: www.scheldemondcollege.nl We hopen je dan te zien! 
Bijlage