Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Nieuwe wedstrijdshirts en samenwerking voor HC Walcheren

Nieuws afbeelding 4-6-2022
Zoals sommige van jullie misschien een tijdje terug al voorbij hebben zien komen op socialmedia, en natuurlijk diegene die bij de seizoensopening waren, hebben we als club dit jaar onze handtekening gezet onder een nieuwe samenwerking met Hockeygear.eu en The Indian Maharadja. Dit betekent dat we een nieuwe kledingleverancier, Hockeygear, hebben én dat het aflopende contract met Reece niet verlengd is maar we een nieuw contract met The Indian Maharadja hebben.
Op vrijdag 24 juni (16:00-20:00) en zaterdag 25 juni (09:00-14:00) zal Hockeygear met hun omgebouwde Amerikaanse schoolbus op de club aanwezig zijn zodat iedereen kennis kan maken met de nieuwe winkel en natuurlijk het nieuwe kledingmerk. Rondom deze twee speciale clubverkoopdagen zullen we vanuit de club ook nog extra activiteiten opzetten maar daarover komt later meer bericht.

Nieuw wedstrijdshirt
Omdat we met een nieuw kledingmerk gaan samenwerken is er ook een nieuw wedstrijdshirt voor alle leden en een hele nieuwe kledinglijn voor de club met onder andere trainingspakken. Het huidige zwarte shirt waarin we spelen is een aantal jaar geleden, door het plotseling moeten veranderen van leverancier, gekomen in plaats van het zwart/rood/oranje geblokte shirt. Omdat oranje en rood toch de kleuren van de vereniging zijn, hebben we gekozen deze kleuren weer terug te laten komen in het nieuwe wedstrijdshirt van Indian Maharadja. Dit keer geen geblokt shirt maar accenten aan de zijkant, mouw en kraag.
Het is vanaf komend seizoen tijdens alle wedstrijden verplicht om in het nieuwe wedstrijdshirt te spelen, vanaf de jongste jeugd tot en met de senioren. 24 en 25 juni is het nieuwe wedstrijdshirt te passen op de club en ook gelijk te bestellen, natuurlijk tegen een speciale extra lage introductieprijs. Naast het wedstrijdshirt zijn er natuurlijk ook nieuwe sokken, broekjes en rokjes te verkrijgen voor het wedstrijdtenue. Ook het volledige wedstrijdtenue (shirt, broekje/rokje, sokken) is verkrijgbaar tegen een mooie introductieprijs met daarbij zelfs nog extra korting vanuit de club. De broekjes/rokjes en sokken zijn niet veranderd ten opzichte van de huidige broekjes/rokjes en sokken.

Kosten wedstrijdkleding
Product Verkoopprijs Introductieprijs
Wedstrijdshirt (junioren/senioren) 42,95 24,95*
Broekje/Rokje (junioren) 33.95 27,95
Broekje/Rokje (senioren) 38,95 31,95
Sokken met logo 14,95 14,95
Startpakket THUIS (junioren) 91,85 van 54,95 voor 44,95**
Startpakket THUIS (senioren) 96,85 van 59,95 voor 49,95**
Startpakket COMPLEET (junioren) 135,75 79,95*
Startpakket COMPLEET (senioren) 145,75 84,95*
*inclusief €10 waarde cheque voor volgende bestelling bij hockeygear.eu
**inclusief €10 waarde cheque voor volgende bestelling bij hockeygear.eu én €10 extra korting vanuit de club (extra korting zit in deze prijs verwerkt)
Het "startpakket thuis” bevat zowel een wedstrijdshirt als een broekje of rokje en sokken. Het "startpakket compleet” bevat naast het wedstrijdshirt, broekje of rokje en sokken ook een wit shirt met clublogo en witte sokken voor het geval er in zwart niet gespeelt kan worden.
Voor alle kleding komt er na deze introductieverkoop een speciale ledenprijs bij Hockeygear

We zien jullie allemaal graag 24 of 25 juni op de club in de rijdende winkel van Hockeygear om allemaal het nieuwe wedstrijdshirt te passen en te bestellen. Mocht je deze dagen niet kunnen is het ook altijd mogelijk om in de winkel van Hockeygear in Barendrecht te gaan passen, of zodra er passhirts zijn dit op de club te doen. Maar let op, wees er op tijd bij zodat ook jouw shirt/tenue compleet is begin van het nieuwe seizoen!
Bij vragen kan je mailen naar [email protected]

Sponsoren

Maandoverzicht

Nog geen agenda punten.
d