Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
Evenementen

GLITTEREND het seizoen in!

8-7-2021 GLITTEREND het seizoen afsluiten wat anders is gelopen door corona dan we hadden gehoopt. Maar minstens net zo GLITTEREND het nieuwe seizoen starten? Dat kan op zaterdag 4 september op de club!

Voor alle leden organiseren we deze dag een clinic, toernooi of feestavond. Van jong tot oud is er iets te doen en natuurlijk ook voor de ouders. Zo beginnen we de dag met een clinic voor de jongste jeugd waarbij we natuurlijk zorgen voor wat te drinken en natuurlijk iets te eten na de clinic voor iedereen. In de middag is het tijd voor de junioren elftallen voor een toernooitje. Met als afsluiting een frietkraam met friet en snack voor alle deelnemers en natuurlijk daarna nog tijd voor een klein feestje waarvoor de DJ's al klaar staan!
Natuurlijk zal er voor de senioren ook wat te doen zijn, maar ook de vrijwilligers en ouders zijn meer dan welkom. In de avond gaan de voetjes van de vloer in het clubhuis, na een welkomstdrankje kan er gelijk met je teamgenoten, of de ouders uit het team, een dansje gedaan worden waarna er ook een hapje rond zal gaan door de zaal. Van disco tot pop tot rock voor iedereen zal er muziek naar smaak zijn. Kortom een GLITTEREND feest voor jullie.

Voor deze dag kan je je op de volgende manier aanmelden:
- Clinic Jongste Jeugd - aanmelden kan via de site of app, kosten zijn 5 euro
Via de site moet je inloggen en ga je dan via club > evenementen naar GLITTEREND JONGSTE JEUGD
Via de LISAapp ga je naar evenementen en kies je het evenement.
- Toernooi Junioren - aanmelden kan via de site of app, kosten zijn 7,50
Via de site moet je inloggen en ga je dan via club > evenementen naar GLITTEREND JUNIOREN
Via de LISAapp ga je naar evenementen en kies je het evenement.
- Feestavond senioren, vrijwilligers en ouders - reserveer je tickets via [email protected] Kosten per ticket zijn 15 euro.


TOT 4 SEPTEMBER
TEAM GLITTEREND

Gerelateerde nieuwsberichten

Hockeyvelden gesloten!

Maandoverzicht

Nog geen agenda punten.