Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Trainingen senioren en trimmers

15-10-2020 Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdag hebben we aanpassingen gedaan in het trainingsschema voor zowel de senioren als de verschillende trimgroepen. Hierover is zojuist ook een mail verzonden naar deze groepen.

Door de beperkingen in aantallen tijdens het trainen is het trainingsschema aangepast wat betekend dat er voor elk team ruimte is om 1x per week te trainen op de aangegeven tijd. Check als team goed of er genoeg spelers/speelster zijn om te trainen en of jullie trainer deze periode ook training geeft. Verder vragen we alle senioren en trimmers zich ook strikt aan de regels te houden als zij gaan trainen.
Natuurlijk blijven de standaard regels van kracht:
- Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen
- Houd 1,5 meter afstand
- Nies in je elleboog
- Was regelmatig je handen
- Registreer je bezoek aan de club!
- Je bent niet langer dan nodig is aanwezig op de club, oftewel klaar met trainen? z.s.m. het terrein verlaten

Daarbij komen de volgende nieuwe regels:
- Elk team (senioren) heeft een volledig veld ter beschikking om te trainen (tenzij hiertoe geen mogelijkheid wordt gevonden i.v.m. andere teams)
- Elk veld is verdeeld in 4 delen; 2x 23m gebied (achterlijn - 23m-lijn) en 2x middenveld (23m-lijn - middenlijn), gebruik géén andere veldverdelingen
- Je mag alleen trainen op de voor jullie aangegeven tijd(en), later beginnen kan maar later stoppen niet!
- Trainen in groepjes van maximaal 4 personen per kwart veld, dus maximaal 16 personen per team per training per heel veld. Zorg daarbij dat het duidelijk is welke personen een groep vormen tijdens de training (gebruik hiervoor verschillende kleuren shirts en géén hesjes!)
- Niet wisselen in samenstelling van deze groepen tijdens de training, groepen mogen wel in het geheel wisselen van velddeel
- Iedereen houd te allen tijde 1,5 meter afstand, dus zowel op als naast het veld
- Kleedkamers zijn gesloten, toiletten zijn wel beschikbaar
Bijlage

Maandoverzicht

Nog geen agenda punten.