Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Registreer je bezoek aan de club

Nieuws afbeelding 25-8-2020 Aan alle bezoekers van onze club,


Door de nieuwe aangescherpte maatregelen in strijd tegen COVID-19 veranderen er op HC Walcheren een aantal dingen. Vanaf heden, dinsdag 25 augustus, geldt er een registratie voor iedereen van 13 jaar en ouder bij het betreden van het hockeycomplex op Vrijburg. Elke keer dat je het hockeycomplex betreed moet je je dus registreren.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Je kan jezelf registreren via een QR-code. De QR-code hangt bij de voordeur van het clubhuis naast de desinfectiepomp. Daarnaast is de afbeelding van dit bericht dezelfde QR-code om je te kunnen registreren, onderaan dit bericht staan nogmaals de QR-code!
Geen QR-code scanner? Gebruik dan de volgende link: hcwalcheren.nl/registratie of download een scanner voor op jouw telefoon.
Je kan je als lid of als bezoeker registreren, leden kunnen zich makkelijk en snel registreren door middel van hun lidnummer en wachtwoord van de website/app.

Voordat je jezelf registreert beantwoord je eerst de volgende 5 gezondheidsvragen:

  1. Had je een of meerder van deze klachten in de afgelopen 24 uur? Hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden en/of benauwdheidsklachten
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?
Heb je een van deze gezondheidsvragen met "JA" beantwoord verzoeken we je om niet naar de club te komen. Je vormt op dat moment een risico voor besmetting.
Beantwoord je alle vragen met "NEE", registreer je dan via de QR-code of via hcwalcheren.nl/registratie.
De ingevulde gegevens zullen 2 weken worden bewaard ten behoeve van een eventueel bron- en contactonderzoek door de GGD. Alleen op verzoek van de GGD voor bron- en contactonderzoek zullen de gegevens worden gedeeld.

Ik heb geen telefoon bij, wat nu?
Registreer je dan via een medespeler of bezoeker. Er is altijd wel iemand aanwezig die je kan helpen hier bij zodat ook jij jezelf kan registreren. Natuurlijk kan je je thuis ook al voor je training, wedstrijd of ander gepland bezoek aan de club registreren.


Als we ons allemaal aan deze regels houden zorgen we er samen voor dat we veilig kunnen sporten op HC Walcheren en met zijn allen gezond en goed voorbereid de competitie in kunnen gaan.Bijlage
d