Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Incidenten tijdens en na AB-feest

29-11-2019


Bestuur keurt elke vorm van geweld af

 

Tijdens en na afloop van een feest op 9 november jl., dat plaatsvond in het clubhuis van HC Walcheren, heeft zich een tweetal nare incidenten voorgedaan op en buiten het terrein van de club.

 

Als bestuur keuren we elke vorm van geweld – fysiek of verbaal – ten strengste af. We betreuren het enorm dat deze onaanvaardbare incidenten zijn voorgevallen op wat voor iedereen een feestelijke avond had moeten zijn.

 

De club heeft vooraf alle redelijkerwijs benodigde maatregelen getroffen om alles in goede banen te leiden. Zo was er een vergunning van de gemeente verkregen, vier man professionele beveiliging ingehuurd, waren vier bestuursleden de hele avond aanwezig voor het nodige toezicht en hielpen meerdere ouders en volwassenen achter de bar. Het bestuur zal de organisatie en het verloop van het feest niettemin grondig evalueren.

 

Momenteel vindt rechercheonderzoek plaats naar de toedracht van de voorvallen. Vanzelfsprekend verlenen het bestuur en de aanwezige vrijwilligers van de club alle medewerking aan de recherche in de hoop dat deze zaak zo spoedig mogelijk wordt opgelost.

 

Het bestuur wenst de slachtoffers sterkte en een voorspoedig herstel.

 

Sponsoren

Maandoverzicht

Nog geen agenda punten.
d