Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto header foto
 
Evenementen

Familie Hockey Toernooi 2019

Nieuws afbeelding 25-3-2019 HC Walcheren organiseert met Hemelvaart het inmiddels iedereen bekende Familie Hockey Toernooi van HC Walcheren.

Het Familie Hockey Toernooi is het gezelligste toernooi van het jaar. Je kunt dan samen met je familie en/of vrienden een hele dag hockeyen en aan het einde van de dag hebben we een lopend buffet. Daarnaast zal er dit jaar een attractie aanwezig zijn zodat er ook tussen de wedstrijden door plezier voor jong en oud is.

Elk team bestaat uit (minimaal) 8 personen, waarvan er minsten 1 lid is van HC Walcheren. Wedstrijden worden gespeeld op een half veld, met 8 tegen 8 spelers. De wedstrijden duren ca. 20 minuten.

We maken een verdeling in twee poules: kindervriendelijke poule en de serieuzere poule. Zo kan iedereen meedoen! Dit jaar zal er in de kindvriendelijke poule naast hockey ook nog andere wedstrijden worden gedaan.

Dus neem snel contact op met familie, vrienden en kennissen, verzin een leuke naam voor je team en geef je snel op! Het thema zal dit jaar zijn: Proud to be fout. Op maandag 1 april zullen de inschrijvingen starten en zal er verdere informatie bekend gemaakt worden.

Inschrijfgeld is €20,- en €15,- voor kinderen t/m 12 jaar. Hiervoor krijg je een hele dag hockey, een lunch en een lopend buffet.

LET OP! De inschrijving sluit op 16 mei.

Voor vragen/informatie of voor aanmelden als vrijwilliger kan je contact opnemen met de Evenementen Commissie via [email protected]

Wij zien jullie graag op 30 mei!