Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Bestuursleden Gezocht!

Nieuws afbeelding 13-3-2019


HC Walcheren heeft jouw hulp nodig!


Beste (ouder(s)/verzorger(s) van) leden en vrijwilligers van HC Walcheren,

In april 2019 eindigt de bestuursperiode van het huidige bestuur van onze vereniging.
Robin, Annemieke, Kjeld, Yvonne, Ruben en Mark hebben in 2016 het stokje overgenomen van het toenmalige bestuur en hebben toentertijd een commitment afgegeven voor een periode van 3 jaar.

Ze hebben in afgelopen drie jaar ontzettend hard gewerkt en ervoor gezorgd dat de vereniging staat als een huis; we zijn financieel gezien weer op de juiste weg en op organisatorisch- en hockey-technisch gebied zijn grote stappen gemaakt en goede resultaten geboekt. Kortom, een vereniging waar we met z’n allen trots op mogen zijn.

Ruben heeft aangegeven als bestuurslid aan te willen blijven en stelt zich derhalve ook opnieuw verkiesbaar. De overige bestuursleden zullen stoppen.

De vereniging is op zoek naar enthousiaste mensen die op bestuurlijk vlak hun steentje willen bijdragen en die gezamenlijk het maximale uit de vereniging weten te halen. Gerlof heeft het afgelopen half jaar met Kjeld "meegelopen” en heeft ondertussen een redelijke indruk van wat de functie van bestuurslid "Hockey Technische Zaken” (HTZ) inhoudt. Ook heeft hij de afgelopen tijd met een aantal enthousiaste mensen gesproken die bijna allemaal hebben toegezegd dat ze, in meer of mindere mate, op of naast het veld, graag een bijdrage willen leveren binnen de technische lijn.
Gerlof heeft dan ook besloten om zich beschikbaar te stellen voor de bestuursfunctie HTZ.

Wij kunnen het echter niet alleen. 

Als Ruben de Arbitrage doet en Gerlof neemt de Hockey Technische Zaken voor z’n rekening hebben we nog wel minimaal een nieuwe voorzitter, secretaris en een penningmeester nodig.
Eigenlijk hebben we (de vereniging) veel meer mensen nodig; een bestuur van 5 personen (het statutaire minimum) kan onze vereniging niet optimaal draaiende houden. 

Dus;
Wie wil Robin "aflossen” en ons ”voor-gaan-zitten”?
Ben jij onze nieuwe secretaris of wil je hem/haar ondersteunen?
Heb jij verstand van financiën en ben jij onze nieuwe penningmeester of wil je hem/haar ondersteunen?
Heb jij affiniteit met horeca en gezelligheid en wil je je inzetten voor de bar en het clubhuis?
Ben jij goed in het binnenhalen en het onderhouden van cont(r)acten met sponsoren?
Wil jij meedenken over ideeën als een eigen zaalhockey-hal, nieuwe kunstgrasvelden, de "aankleding” van de velden etc.?

Laat dan van je horen! Dan kunnen we er samen onze schouders onder gaan zetten en vorm en inhoud gaan geven aan de toekomst van HC Walcheren.

Mocht er niemand opstaan zitten we vanaf april zonder bestuur en hebben we als vereniging een juridisch en praktisch probleem dat z’n weerslag zal hebben op onze kinderen en/of onszelf. Laten we dat alsjeblieft voorkomen.

Om je aan te melden of voor meer informatie kun je contact opnemen via [email protected] of natuurlijk met een van ons; [email protected] of [email protected].


Met sportieve groet,

Ruben Crucq en Gerlof Bosker

Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

Beeldrecht: hoe gaan we daarmee om?

Sponsoren

Maandoverzicht

Nog geen agenda punten.
d