Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

HC Walcheren ondersteunt de actie van Juvent "Doneer je sporthek"

Nieuws afbeelding 28-10-2018

Doneer je sporthek in week van de pleegzorg van 31 oktober t/m 7 november 2018

Dit jaar wordt er voor de vierde keer de Week van de Pleegzorg georganiseerd van 31 oktobert/m 7 november. Met deze actieweek wil Pleegzorg Nederland aandacht vestigen op het belang van pleegzorg en het tekort aan pleegouders in Nederland. Ook Juvent, de grootste pleegzorgorganisatie in Zeeland, onderschrijft dit belang in Zeeland. Een onderdeel van Week van de Pleegzorg vormen de acties om nieuwe pleegouders te werven in het kader van de campagne ‘Supergewone mensen gezocht’. ‘Doneer je sporthek’ is er zo één van. Het doel is om landelijk 3.500 nieuwe pleegouders te werven.

Met de actie ‘Doneer je sporthek’ werkt Juvent samen met sportverenigingen voor de werving van nieuwe pleegouders. HC Walcheren heeft een hek op veld Reumazorg ZWN beschikbaar gesteld voor deze actie.

Nieuwsgierig welke kinderen op zoek zijn naar een veilig thuis!? Kijk dan op www.juvent.nl/voor-pleegouders/zoekt-een-pleeggezin/.

Ben je geïnteresseerd geraakt in het pleegouderschap, maar weet je nog onvoldoende? Veel informatie is terug te lezen op www.juvent.nl. Verder organiseert Juvent informatieavonden door héél Zeeland. Zo is er op 14 november in Middelburg, 22 november in Terneuzen en 11 december Goes een bijeenkomst pleegzorg. Meld je geheel vrijblijvend aan via www.juvent.nl of vraag een informatiepakket aan.

d