Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

De contibutiefacturen zijn verstuurd

Nieuws afbeelding 16-9-2018
In de week van 10 september heb je als het goed is bericht ontvangen van ClubCollect over de contributiefactuur van jezelf en/of je kinderen. 
ClubCollect neemt de administratieve verwerking van de contributie-inningen over. ClubCollect zal via SMS en e-mail contact opnemen met alle leden (zorg er daarom voor dat het juiste e-mail adres en telefoonnummer in Lisa staan.)
Ook de betaalverzoeken en -herinneringen worden verstuurd via SMS en e-mail. Door op een link te klikken kom je op je(kinds) persoonlijke betaalpagina van ClubCollect. Hier kun je de factuur inzien, downloaden en betalen.
Hier kun je ook kiezen om de contributie in 1 keer te betalen of in 2 termijnen. De betalingen verlopen via automatische incasso of via iDEAL. Gespreid betalen kan alleen via automatische incasso.
 
Ieder lid zal een eigen e-mail ontvangen. Heb je zondag 16 september 2018 nog geen bericht ontvangen en je e-mail adres en telefoonnummer in Lisa staan goed? Check dan aub je spamfilter. Toch geen bericht ontvangen? Stuur dan een mail met je lidnummer naar [email protected]
     
Het kan zo zijn dat jeugdleden zelf alle berichten (zowel e-mail als SMS) ontvangen, omdat zij alleen hun eigen mailadres en telefoonnummer in Lisa hebben staan. Hen is gevraagd de e-mail door te sturen naar hun ouders/verzorgers. 

Controleer dit aub ook zelf bij je dochter/zoon.

Namens HC Walcheren
 
Yvonne Lambrechts
Penningmeester 

Gerelateerde nieuwsberichten

Beeldrecht: hoe gaan we daarmee om?

Sponsoren

Maandoverzicht

Nog geen agenda punten.
d