Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Mededeling van het bestuur over de nieuwe teamindelingen

Nieuws afbeelding 10-6-2018

De tijd van teamindelingen is elk jaar zeer intensief voor de uitvoerende commissie. Jaarlijks worden evenwel naar eer en geweten de nieuwe teamindelingen gemaakt. Uitgangspunt daarbij was dit jaar het door de coaches ingevulde Speler-Volg-Systeem. Daarnaast was sprake van input van de lijncoördinatoren en van de voorzitter Hockey Technische Zaken.

Gegeven de feiten en omstandigheden werd dit jaar het spelen van selectietrainingen niet nodig geacht (met uitzondering van 19 speelsters voor MB), dit overigens in de lijn met het advies van de KNHB onlangs.
Het proces naar de nieuwe indelingen verloopt niet altijd makkelijk maar wel zorgvuldig.

Het bekend maken van de teamindelingen op de site, morgen, zal reacties van leden en/of ouder(s) teweeg brengen.

Het bestuur wenst te benadrukken dat over de indelingen géén discussie mogelijk is. De huidige indelingen blijven ongewijzigd. Het heeft geen enkele zin de leden van de commissie Hockey Technische Zaken hierover te benaderen, per mail, per app, per telefoon of persoonlijk.

We hopen in ieder geval dat leden en/of hun ouder(s ) zich zullen onthouden van het grensoverschrijdende gedrag waar de commissieleden Hockey Technische Zaken jaarlijks mee te maken krijgen. Dat heeft alles te maken met onderling respect en fatsoen.

Laten we er samen een leuk hockeyseizoen 2018/2019 van maken en van de bekendmaking van de teamindelingen geen valse start maken!

Gerelateerde nieuwsberichten

Beeldrecht: hoe gaan we daarmee om?

Sponsoren

Maandoverzicht

Nog geen agenda punten.
d