Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Informatie avond HC Walcheren!

Nieuws afbeelding 5-3-2018 Beste leden, trainers, coaches, vrijwilligers,

Donderdag avond 8 maart organiseert het bestuur van HC Walcheren een informatie avond in het clubhuis met als doel om leden bij te praten over de voortgang binnen de vereniging, samen de komende periode te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. De avond heeft een informeel karakter, we stellen diverse tafels op waar bestuursleden plaatsnemen en het gesprek aan gaan. De avond begint om 20.00 uur en eindigt om 22.30 uur. Alle bestuursleden zijn aanwezig dus we hopen op een grote opkomst!

Een aantal concrete onderwerpen komen die avond in ieder geval aan bod, zoals het technisch beleid, de arbitrage zaken, de laatste sponsor ontwikkelingen en de zoektocht naar vrijwilligers. In dat verband is het goed te vermelden dat het huidige bestuur vroegtijdig zal starten met de zoektocht naar vervangers voor de diverse bestuurszetels omdat in april 2019 de periode van 3 jaar verloopt waar het huidige bestuur commitment op heeft gegeven. Het bestuur hoopt deze avond ook daarover in gesprek te raken met eventuele geïnteresseerden.

Kortom, de hoop en verwachting is dat we elkaar die avond treffen. Het verzoek aan een ieder om elkaar op deze avond te wijzen, mondeling of via email, groeps apps et cetera en het alvast in de agenda's te blokken.

Namens het bestuur, 
Met vriendelijke groet

Robin Tersteeg
Voorzitter

Gerelateerde nieuwsberichten

Beeldrecht: hoe gaan we daarmee om?

Sponsoren

Maandoverzicht

Nog geen agenda punten.
d