Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
Artikelen

Albert Heijn sponsoractie groot succes!

Nieuws afbeelding 22-11-2011 VLISSINGEN - In de kantine van de Albert Heijn XL in Vlissingen is op dinsdag 22 november 2011 de opbrengst van de Albert Heijn sponsoractie bekendgemaakt. Zo'n 8 weken lang konden fans, leden, vrienden van HC Walcheren muntjes sparen voor HC Walcheren. 

De kokers van HC Walcheren bij de Albert Heijn XL en in de Binnenstad van Vlissingen hadden in totaal 15088 muntjes. De totale opbrengst van de sponsoractie is uitgekomen op:

1508,80

Namens het bestuur van HC Walcheren nam Gijs de Koning de waardecheque in ontvangst. HC Walcheren bedankt iedereen die, al dan niet speciaal, bij de Albert Heijn boodschappen heeft gedaan tijdens deze actie. Daarnaast een hartelijk dank voor de initiatiefnemers, Frans Lammers en Jaap Leunis van de deelnemende Albert Heijn vestigingen.


Nu is het de bedoeling dat dit geld, op die manier, wordt besteed waar het in eerste instantie voor bedoeld is, voor de club, de leden! HC Walcheren hoort graag van jou wat je suggesties en ideeën zijn voor het doel van dit bedrag! Je kunt je suggesties en ideeën sturen aan Gijs de Koning. Geef daarbij ook eventuele prijs en winkel / website aan. De ideeën worden verzameld en vervolgens zal daar een top 5 uit komen waar je dan via Facebook kan stemmen op je favoriet. Wie weet wordt jouw idee wel waargemaakt!

De waardecheque is dit weekend te bewonderen in het Clubhuis van HC Walcheren!

Maandoverzicht

Nog geen agenda punten.