Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

HERHAALDE OPROEP: Nieuw wedstrijdshirt!!

Nieuws afbeelding 23-6-2017 Zoals de afgelopen periode diverse keren gecommuniceerd, zijn de leden van HC Walcheren tijdens de Algemene Vergadering op 4 oktober 2016 via stemming akkoord gegaan met het voorgenomen besluit om met ingang van het nieuwe competitieseizoen 2017 – 2018 in een nieuw zwart HC Walcheren wedstrijdshirt te gaan spelen.

Het betreft een zwart REECE shirt voorzien van HC Walcheren logo met op de borst bij de jeugd leden de vermelding van de hoofdsponsor (ABN Amro). Op beide mouwen staan de namen van de 2 textiel leveranciers Intersport Erik en Sportpoint de Bie gedrukt.
Dit besluit geldt voor alle competitie spelende leden. De broeken, rokjes (beide REECE) en kousen blijven gelijk aan de huidige situatie, dus verplicht de zwarte kleur met het standaard HC Walcheren oranje rode logo. De afgelopen periode zijn naast de communicatie over het onderwerp ook pasavonden georganiseerd.
Alleen leden die bij aanvang van het nieuwe seizoen over het nieuwe shirt beschikken, zijn daadwerkelijk speelgerechtigd! Van groot belang om dus nu actie te ondernemen! Dat kan het best via de ingerichte webwinkel ‘Walcheren Webshop’ die te benaderen is via deze site.

Gerelateerde nieuwsberichten

Beeldrecht: hoe gaan we daarmee om?

Sponsoren

Maandoverzicht

Nog geen agenda punten.
d