Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto

Algemeen

Dames 1 kampioen!!!

Nieuws afbeelding 7-5-2017 Vandaag, 7 mei 2017, is dames 1 van HC Walcheren kampioen geworden in de 4e klasse bond. De uitwedstrijd tegen Tempo D1 begin maart werd nog gewonnen met 0-7. Vandaag maakte Walcheren dames 1 het iets spannender. Wel leuk voor het publiek dat in groten getale was komen kijken. Het eerste doelpunt voor Walcheren viel snel. Daarna was het even wachten op het tweede doelpunt. Nog in de eerste helft scoorde Tempo een tegendoelpunt en gingen beide teams met een stand van 2-1 de rust in. Walcheren had duidelijk overwicht maar miste wel wat kansen. Gelukkig scoorde Walcheren in de tweede helft nog twee keer en leverde de 4-1 eindstand dames 1 het kampioenschap op.
Met nog vier wedstrijden te spelen is het verschil met nummer twee, Olympia D1, groot genoeg (14 punten) om niet meer ingehaald te kunnen worden.
Speelsters en begeleiding van harte gefeliciteerd!!