Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Opzeggen lidmaatschap HC Walcheren

Nieuws afbeelding 11-4-2017

Wil je je lidmaatschap van HC Walcheren opzeggen dan kun je dat doen door een e-mail te sturen aan ondergetekende via [email protected].

 

Je kunt desgewenst ook een schriftelijke opzegging sturen, het adres is:
HC Walcheren
Ledenadministratie - opzeggingen
Postbus 287
4380 AG Vlissingen

 

Opzeggingen dienen vóór 1 mei van dit jaar binnen te zijn wil de uitschrijving het volgende seizoen (2017/2018) van kracht zijn.

 

Graag ontvangt HC Walcheren een motivatie van de opzegging, dit voor de beeldvorming van de aard van de afzegging.

 

Opzeggingen op andere wijze (mondeling) of bij andere personen (coaches, lijnhoofden, trainers e.d.) zijn nadrukkelijk níet (rechts)geldig.

 

Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn dan kun je altijd een e-mail sturen aan de secretaris.

Leden in afwachting van toelating tot een vervolgopleiding dan wel het behalen van het eindexamen kunnen opzeggen onder voorbehoud. De procedure hiervoor is gelijk aan het opzeggen als hiervoor omschreven, echter met de expliciete vermelding "Onder voorbehoud”. 

Het desbetreffende lid heeft dan tot 15 juli 2017 de tijd om een definitieve beslissing te nemen. Is de beslissing wel of niet lid te blijven nietvoor 15 juli 2017 per e-mail of schriftelijk doorgegeven aan het secretariaat, dan wordt het lidmaatschap voor het komende seizoen gecontinueerd.

Leden die te laat te kennen hebben gegeven hun lidmaatschap te willen beëindigen blijven het volgende seizoen (2017/2018) verplicht contributie te voldoen. Hun lidmaatschap wordt wel met ingang van het daarop volgende seizoen (2018/2019) beëindigd.

Bij schriftelijke opzegging geldt de datum van ontvangst als datum van opzegging. Bij digitale opzegging geldt de digitale verzenddatum als datum van opzegging.

 

Annemieke de Meer
Secretaris HC Walcheren

Gerelateerde nieuwsberichten

Beeldrecht: hoe gaan we daarmee om?

Sponsoren

Maandoverzicht

Nog geen agenda punten.
d