Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Vooraankondiging nieuw wedstrijdshirt

Nieuws afbeelding 14-3-2017

De leden van HC Walcheren zijn tijdens de Algemene Vergadering op 4 oktober 2016 via stemming akkoord gegaan met het voorgenomen besluit om met ingang van het nieuwe competitieseizoen (2017-2018) in een nieuw zwart HC Walcheren thuisshirt te gaan spelen. 

Daarnaast is voor bepaalde teams ook een wit uitshirt noodzakelijk met bijbehorende witte kousen. Beide shirts zijn in de webshop verkrijgbaar.

Het nieuwe shirt betreft een zwart REECE shirt voorzien van HC Walcheren logo met voor jeugdleden op de borst de vermelding van de hoofdsponsor (ABN AMRO). Op beide mouwen staan de namen van de twee textielleveranciers gedrukt.

Dit besluit geldt voor alle competitie spelende leden. De broeken, rokjes en kousen blijven gelijk aan de huidige situatie; zwart van kleur met het standaard HC Walcheren oranje rode logo.
Let op: de leden die bij aanvang van het nieuwe seizoen niet over het juiste thuisshirt beschikken, zijn niet gerechtigd deel te nemen aan wedstrijden!

De hoofdredenen om naar een nieuw shirt over te stappen zijn o.a. de volgende. Allereerst betreft het een maatregel vanuit het oogpunt van kostenbesparing, het nieuwe shirt is bijna 40% goedkoper dan het huidige maatwerk shirt. Verder is het nieuwe shirt gemaakt van modernere, flexibelere materialen. Als laatste is op deze wijze invulling gegeven aan de veel geuite klacht dat het huidige wedstrijdshirt met name voor de dames een te diepe V hals kent.

Inmiddels zijn in opdracht van de leden diverse merken shirts vergeleken wat heeft geresulteerd in de keuze voor het REECE shirt. Verder is de afgelopen maanden gebruikt om het contract met de nieuwe textiel leveranciers uit te onderhandelen, uitmondend in een voor HC Walcheren goed nieuw contract met Intersport Erik (Middelburg) en Sportpoint de Bie (Vlissingen).

Komende donderdag 16, maandag 20, donderdag 23, maandag 27 (onder voorbehoud) en woensdag 29 (jongste jeugd) maart staan pasavonden gepland en wordt informatie en instructie verstrekt over de wijze waarop de leden zelf het nieuwe wedstrijdshirt aan moeten schaffen. Komt allen die avonden langs!

Gerelateerde nieuwsberichten

Beeldrecht: hoe gaan we daarmee om?

Sponsoren

Maandoverzicht

Nog geen agenda punten.
d