Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
Multi-Media

Download nu de LISA App!

Nieuws afbeelding 15-2-2016 Beste Leden,

Vanaf vandaag is HC Walcheren ook te vinden in de speciale app van LISA. Deze app is te hier te downloaden:


Wat kan je allemaal met de app?
De app kan je zien als verlengstuk van de website. Zo zijn het wedstrijdschema, nieuwsberichten en het trainingsschema in de app te vinden. Ook kunnen er pushberichten verzonden worden als bijvoorbeeld trainingen niet door gaan. Ook kan je in de app jouw persoonlijke agenda vinden waar in staat  wanneer je een wedstrijd hebt, moet trainen of moet fluiten. Download de app snel en neem een kijkje!
Inloggen op de app kan met je lidnummer, en bijbehorende wachtwoord, wat afgelopen week naar je verzonden is!

LISATeam
Zoals sommige leden al opgevallen was is de plek waar je normaal kon inloggen op de website wat veranderd. Het inloggen zelf is niet veranderd, dit kan nog steeds gewoon met je lidnummer en, oude, wachtwoord. Alleen de omgeving waarin je terecht komt is veranderd. Nu de app in gebruik is voor iedereen LISATeam beschikbaar gekomen. Dit is eigenlijk dezelfde omgeving waarin je voorheen kwam als je had ingelogd, alleen dan overzichtelijker en in een nieuw jasje!

Voor de coaches/managers is het nu mogelijk om alle team zaken vanuit LISATeam te regelen. Zo kan je van rijschema tot bierpot allemaal verwerken in LISATeam en heb je dit altijd op de app bij de hand! Nooit meer lijstjes maken met wie wanneer aanwezig is, alle teamleden kunnen met een druk op de muis aangeven of ze aanwezig zijn bij een wedstrijd of training. Zelfs het team mailen kan gemakkelijk vanuit LISATeam, geen gedoe meer met maillijstjes in je eigen mailprogramma maar direct iedereen bereikbaar met een paar klikken.

Neem dus snel een kijkje in LISATeam door op de rode knop met inloggenop de website te klikken!
 

Maandoverzicht

Nog geen agenda punten.