Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Nieuwe procedure spelregeltoets KNHB

Nieuws afbeelding 31-1-2016

Vanaf heden ontvangen leden vanaf de B junioren die de spelregeltoets nog niet gehaald hebben een mail over deze, door de KNHB, verplichte spelregeltoets. Iedere spe(e)l(st)er vanaf 16 jaar is verplicht in het bezit te komen van een spelregel kennisbewijs.

De kosten voor het behalen van dit bewijs (€7.50) worden voor ieder lid éénmalig betaald door de club. Voorwaarde is wel dat je binnen 2 keer slaagt voor de toets. Doe je dit niet dan worden de kosten voor een derde examen in rekening gebracht.

Het niet behalen van het spelregelbewijs wil niet zeggen dat je niet wordt ingedeeld om wedstrijden te fluiten. Je wordt dan ingedeeld om wedstrijden van de jongste jeugd te fluiten of voor andere klussen binnen de club.

Belangrijk is dat iedereen er voor zorgt dat er een juist mailadres in Lisa vermeld staat. Het gebeurt nog vaak dat er "oude" mailadressen in het systeem staan waardoor mail niet op de juiste plek terecht komt. Ieder lid van HCW kan zelf zijn gegevens aanpassen. Lukt dit niet stuur dan een mailtje naar [email protected]

Indien er een gegronde reden is om niet deel te nemen aan de spelregeltoets is het de bedoeling dat je dit tijdig aan ons laat weten.

Voor verdere informatie verwijzen we naar de site. Bij "arbitrage"kun je alles vinden over de toets.

 

Arbitrage commissie


De arbitragecommissie

Maandoverzicht

29-10 TC overleg