Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

HC Walcheren en de ANWB lichtbrigade

14-10-2015 Beste leden en ouders,

Op zaterdag 7 november neemt HC Walcheren deel aan de actie van de ANWB lichtbrigade.
Op die dag controleren een aantal vrijwilligers van de club de fietsen van de ouders en de kinderen die naar de club komen op een aantal zaken.
Veel kinderen fietsen driemaal per week naar de hockeyclub. Een goede conditie van de fiets is daarbij onontbeerlijk, zeker in de winter wanneer het al vroeg donker is.
Vooral belangrijk zijn dan verlichting, remmen en bandenspanning.Hierop worden de fietsen gecontroleerd, maar ook wordt gekeken naar zadel en stuur.
Kleine gebreken lossen we direct op, voor grote gebreken krijgt u een kaart waarmee u naar de fietsenmaker kan.
Een aantal geselecteerde fietsenmakers geven korting op de aanschaf van verlichtingsmaterialen. De korting bedraagt 20% bij een aanschaf van € 10,-- of meer.
Deelnemende fietsenmakers in Middelburg zijn Minnaar Wielersport, Tweewielercentrale, Remijn Tweewielers en Piet Voskamp. In Vlissingen zijn dat de Fietsenmakker, Van Limbergen, Roose Tweewielers en Stationsfietsenstalling Vlissingen.Een goedgekeurde fiets krijgt een sticker op het achterspatbord.
Hou er die dag rekening mee dat de fietsen worden gecontroleerd. En hoewel we fijn veel vrijwilligers hebben is het toch mogelijk dat u even moet wachten. Kom dus op tijd naar de club.
Als u deze dag wilt meewerken door fietsen te controleren dan kunt u zich aanmelden bij het secretariaat: [email protected].

Met vriendelijke groet,

Ton Thiebosch

 
d