Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Feestweek fantastisch afgesloten met hockeydisco

Nieuws afbeelding 6-11-2011 SPORTPARK VRIJBURG- Zaterdag 5 november 2011 was het zover, de eerste hockeydisco van HC Walcheren. De voorbereidingen begonnen zo'n 6 weken geleden, een gezelschap jeugdleden onder leiding van Jan-Willem van Koeveringe (bestuurslid) en Soon Ja de Ruijter (feestcommissie) hebben deze spannende taak opgepakt. 

De organisatie van de eerste hockeydisco op Sportpark Vrijburg was een pittige klus. Het is natuurlijk algemeen bekend dat de hockeydisco's (vooral de Middelburgse) staan voor veel gezelligheid en een bomvol clubhuis. Hoe zal het gaan in het grote clubhuis van HC Walcheren?

Vanuit de organisatie is besloten om de eerste hockeydisco zonder introducés te houden. Dus een feest voor alleen leden van HC Walcheren. Dit moest de ultieme test worden die de toekomstige feesten nu al beïnvloeden. Zo tegen 20:00u begon de disco voor C & D jeugd, waar zo'n 80 discogangers op af kwamen. Vanaf 22:00u waren de hogere teams welkom en kon het volume (het geluid wel te verstaan) omhoog. Van de oudere jeugd waren zo'n 100 leden op af gekomen. Wat, ondanks de grote ruimte, een erg gezellige indruk gaf. 

Een van de jeugdleden van de organisatie gaf aan dat ze erg tevreden waren met de opkomst, " zeker omdat het ook toetsweek is bij verschillende scholen ", daarbij voegde hij toe, " ik weet zeker dat toekomstige disco's goed zullen verlopen met introducés, er is genoeg ruimte om nog meer mensen te ontvangen". Een andere organisator vertelde dat het toch ook wel wenselijk is dat er wat oudere leden, van bijvoorbeeld seniorenteams, plaatsnemen in de organisatie van dit soort feesten.

Al met al zijn er veel positieve reacties binnengekomen op de Twitter en Facebook van HC Walcheren. De foto's van de disco zijn te vinden op Facebook en ook te vinden via de website van HC Walcheren. 

Vanuit het bestuur van HC Walcheren een hartelijk dank voor de organisatie van deze feestweek en de afsluitende hockeydisco, jullie hebben goed werk geleverd!

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws