Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Bericht van de voorzitter!

28-11-2014

Beste mensen,

Namens het bestuur wil ik jullie weer informeren over een aantal zaken die zich binnen onze club afspelen.

Allereerst het goede nieuws dat er in oktober 11 nieuwe scheidsrechters zijn bijgekomen. In november volgt een tweede examenronde zodat hopelijk snel het tekort aan scheidsrechters kan worden weggewerkt. In ieder geval op deze plaats dank aan spelers en teams die in de afgelopen periode extra diensten hebben gedraaid en het zo mogelijk hebben gemaakt dat alle wedstrijden doorgang hebben kunnen vinden.

Het bestuur heeft gemerkt dat er steeds beter wordt opgeruimd na de wedstrijden en dat er minder afval in de dug-outs en rond de velden achterblijft. Prima dus en hopelijk kunnen wij deze lijn met zijn allen voortzetten.

Voor wat het clubhuis betreft wil het bestuur jullie allen verzoeken de buitendeuren niet de hele tijd open te laten staan. Het wordt nu toch echt kouder en wij willen proberen de stookkosten binnen de perken te houden. Verder is er een inspectie geweest voor de brandveiligheid en zijn de zaken na kleine verbeterpunten in orde bevonden.

Vacatures binnen onze club zijn nog steeds actueel. Wij zijn nog op zoek naar een hoofd bar; binnen de technische commissie zoekt men nog een coordinator voor de meisjeslijn AB en de CD. Met name deze laatste kan in een duo-baan worden vervuld. Meld je aan en/of voor meer informatie bij onze secretaris Greet Hazeborg dan wel voorzitter van de technische commissie Pieter Akkerman.

Zeer waarschijnlijk zal er stevig gaan worden bezuinigd op de sport in de gemeente Vlissingen. In samenwerking met de Stichting zullen wij de vinger aan de pols houden en waar nodig samen optrekken met andere sportclubs om deze bezuinigingen zo beperkt en evenredig mogelijk te laten plaatsvinden.

Deze financiele ontwikkelingen waren ook een van de bespreekpunten met een afvaardiging van het bestuur van Dynamica. Afgesproken is op een aantal praktische beheerszaken meer samen te werken maar ook als gezamenlijk gebruiker van het sportpark waar mogelijk gezamenlijk richting gemeente op te trekken.

Tot slot willen wij de Algemene Leden Vergadering in januari gaan plannen. Wij houden jullie op de hoogte van datum en agenda.

Namens het bestuur,

Marcel Heijnneman

Voorzitter HCW

Gerelateerde nieuwsberichten

Beeldrecht: hoe gaan we daarmee om?

Sponsoren

Maandoverzicht

Nog geen agenda punten.
d