Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Shake hands

19-9-2014

Shake Hands ook op onze vereniging!

Sportiviteit & Respect hebben wij als HC Walcheren hoog in het vaandel staan. Bij ons gaan sportiviteit, gezelligheid en prestatie hand in hand. Dat willen we graag zo houden en daarom gaan wij ook, net als andere verenigingen, het Shake Hands initiatief uitvoeren. Shake Hands is een initiatief dat in het afgelopen seizoen vanuit alle verenigingen uit district Noord-Holland is ontstaan en erg succesvol gebleken. Shake Hands heeft als doel extra aandacht te geven aan Sportiviteit & Respect en daarmee de hockeycultuur waar we allemaal zo trots op zijn bewaren.

Hoe gaan we dat met elkaar doen?

Aan de start van het nieuwe hockeyseizoen introduceren we Shake Hands. Eigenlijk zijn het hele makkelijke en voordehand liggende acties die voor veel spelers bekend in de oren klinken. Concreet houdt het voor de teams, coaches en scheidsrechters het volgende in:

Ontmoeting: Bij de toss schudden de aanvoerders en de arbitrage elkaar de hand om elkaar een sportieve wedstrijd te wensen. Zo’n vast moment komt er nu ook met coaches. Zowel arbitrage als coaches worden gestimuleerd elkaar de hand te schudden. Toenadering staat centraal.

Voor de wedstrijd: Bij aanvang van iedere wedstrijd vormen beide teams en de scheidsrechters een line up en geven elkaar een hand.

Na de wedstrijd: Na iedere wedstrijd geven alle spelers en beide scheidsrechters elkaar een hand om te bedanken en/ of te feliciteren.

Goede afsluiting: Na iedere wedstrijd wordt er gezamenlijk een drankje gedronken.

Jullie gaan hier uiteraard nog meer over horen want dit is iets waar we allemaal bij betrokken zijn en waarbij ieders inzet nodig is om de ‘typische hockeywaarden’ voor onze vereniging en sport te behouden.

Marcel Heijnneman, voorzitter HC Walcheren

Sponsoren

Maandoverzicht

Nog geen agenda punten.
d