Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Bericht van het bestuur

16-9-2014

Het nieuwe seizoen is van start gegaan met een goed bezochte clinic verzorgd door Bovenlander en Bovenlader (gesponsord door ABN AMRO) en een lezing van international Marcel Balkestein. Voorts zijn er een introductieavond voor de trainers geweest en een voor de coaches. Binnenkort volgt een introductiemiddag voor de ouders van de jongste jeugd. Tussendoor was ook nog het bitjeshappen met een enorme opkomst. Mooi om te zien! Na al deze activiteiten hopen wij natuurlijk dat wij met zijn allen net zulke mooie resultaten als vorig jaar gaan behalen met in ieder geval veel plezier en gezelligheid.

Als bestuur zijn wij ontzettend blij dat zich een groot aantal mensen heeft aangemeld als vrijwilliger. Maar liefst 12 barhoofden, een materiaalman, een beheerder voor de website en nieuw elan voor de wedstrijdtafel, keuken en sponsorcommissie. Mensen heel erg bedankt voor jullie inzet! Samen met de trouwe vrijwilligers van vorig seizoen kunnen wij weer veel zaken gaan oppakken.

Dit betekent niet dat alle lege plekken zijn opgevuld. Wij zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers voor de inkoop van drank en hapjes; het organiseren van feestenen toernooien en ook de Technische Commissie heeft nog diverse vacatures waaronder die van secretaris. Aarzel dus niet en meldt u aan of vraag vrijblijvend informatie op bij onze secretaris of ondergetekende.

Tot slot. Via deze column wil ik jullie, namens het bestuur, regelmatig op de hoogte houden van allerlei zaken die zich rondom HCW afspelen. Het bestuur wil via deze column meer zichtbaar zijn voor alle leden. Uiteindelijk maakt jullie inzet en betrokkenheid HCW tot de club waar wij op Walcheren trots op kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Marcel Heijnneman

Voorzitter HCW

Gerelateerde nieuwsberichten

Beeldrecht: hoe gaan we daarmee om?

Sponsoren

Maandoverzicht

Nog geen agenda punten.
d