Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Strik een sponsor

Nieuws afbeelding 20-1-2014

Wil jij ook graag een nieuw trainingpak, een scorebord, zaalhockeyen in de winter of veel leuke clinics en toernooien? Dankzij sponsorgeld kunnen deze dingen in de toekomst gerealiseerd worden. Maar dan zijn er wel eerst genoeg sponsoren nodig! Jij kunt HC Walcheren helpen in de zoektocht naar sponsoren.


Afgelopen zondag 12 januari is de actie ‘strik een sponsor’ van start gegaan. HC Walcheren wil jullie oproepen om eens om je heen te kijken of je een bedrijf weet dat HC Walcheren zou kunnen sponsoren. Misschien heeft je vader, moeder, oom, tante etc. wel een bedrijf en vinden ze het leuk om de club via sponsoring te steunen.


Als jij een tip hebt voor een leuke sponsor, laat het dan weten door te mailen naar [email protected]. Geef de naam van het bedrijf door en eventueel een contactpersoon, zodat HC Walcheren contact kan opnemen. In de volgende alinea’s kan je kort wat meer over sponsoring lezen. Als je meer ervan wilt weten, kan je ook de sponsorbrochure downloaden.


Waarom HC Walcheren sponsoren?
Hockey is de afgelopen jaren enorm in populariteit toegenomen. Het is na voetbal de tweede populairste sport in Nederland. De populariteit van de sport komt onder meer omdat er rondom hockey een familiesfeer hangt. Het is een sociale sport waar je veel verschillende mensen tegenkomt. HC Walcheren is de enige hockeyclub op Walcheren en biedt daarom een unieke kans om betrokken te zijn bij deze populaire sport. Ook op internationaal niveau heeft het Nederlandse hockey een hoog aanzien, vele toppers zijn actief binnen deze sport. Hieronder kan je de belangrijkste punten lezen waarom hockey en HC Walcheren sponsoren zo leuk is:

 

·De sport heeft een goed imago
·Het is een echte team- en familiesport
·Hockey is snel en dynamisch
·HC Walcheren heeft een mooie eigen accommodatie
·Er is geen sprake van geweld op de velden


Wat wordt er onder andere gedaan met sponsorgeld?
Hieronder een lijstje van dingen die gerealiseerd kunnen worden dankzij sponsorgeld. Als jij een goed idee of een wens hebt, laat ons dat dan ook weten!

·Aanschaffen van nieuw en verbeterd trainingsmateriaal
·Organisatie extra jeugdtrainingen
·Leuke terras aankleding
·Organisatie hockeykampen en clinics
·Organisatie van zaalhockey in de winter
·Organisatie van een toernooi voor de vrijwilligers

Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


d