Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Serious Request 2013

Nieuws afbeelding 11-12-2012

Let’s run for the babies! Zeeuwse atleten lopen voor 3 FM Serious Request 2012

Dit jaar staat 3FM Serious Request in het teken van het tegengaan van de wereldwijde babysterfte. Met de slogan "Let’s hear it for the babies” gaan de drie DJ’s Giel Beelen, Gerard Ekdom en Michiel Veenstra heel Nederland stimuleren zo veel mogelijk geld bij elkaar te halen. Atletiek en Duursportvereniging Dynamica pakt deze handschoen op en organiseert op vrijdagavond 21 december 2012 op het sportpark Vrijburg (Vlissingen) de Dynamica Serious Request Run 2012.

 

Het programma begint om 18.00 uur met een sponsorloop door de jeugdleden van ADSV Dynamica. Vanaf 19.00 uur kunnen alle Zeeuwse atleten (wedstrijdlopers, recreanten, trimmers, leden van de Zeeuwse loopgroepen) op onze nieuwe atletiekbaan een 3.000 meter te lopen. Voor alle deelnemers wordt de tijd bijgehouden!

Na de series 3.000 meter vindt in het clubhuis van Dynamica om 21.00 uur de PZC-marathonquiz plaats.

De avond wordt afgesloten met een verloting. .

De atletiekbaan en het clubhuis zullen feestelijk verlicht en ingericht worden en voor de inwendige mens is er o.m. glühwein, erwtensoep en andere winterse versnaperingen.

 

De deelname aan de series 3.000 meter kost 10 euro per persoon maar deelnemers hebben daarmee ook recht op een glaasje glühwein en een kopje erwtensoep.

Deelname aan de PZC-marathonquiz is gratis.

De opbrengsten van de sponsorloop door de jeugdleden, het inschrijfgeld van de deelnemers aan de series 3.000 meter en de opbrengsten van de tombola worden geschonken aan de actie 3FM Serious Request 2012!

 

Zin om mee te doen? Jeugdleden kunnen zich opgeven bij Joost Pluijlaar of Jackie Luitwieler. Deelnemers voor de series 3.000 meter kunnen zich tot en met 19 december 2012 opgeven via [email protected]. Geef aan of je mee wilt doen aan de Request Run 2012 en vermeld daarbij de volgende gegevens: naam, geslacht, leeftijd, woonplaats/vereniging en de verwachte eindtijd. We proberen de series zo evenwichtig mogelijk in te delen.

Deelnemers/teams voor de Marathonquiz kunnen zich opgeven via [email protected].

 

Voor meer informatie over de Dynamica Serious Request Run: Robert Carol 0118-614417


Sponsoren

Maandoverzicht

Nog geen agenda punten.
d