Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

SportWays Kids op HC Walcheren!

10-6-2012

SportWays Kids is een mini hockeykamp voor kinderen van 6 t/m 10 jaar. ’s Ochtends krijgen de deelnemers op hun eigen niveau hockeytraining, ’s middags spelen ze een toernooi en aan het eind van de middag spelen ze diverse andere sporten, spellen en hockeyvarianten, zoals unihockey en knotshockey. De staf bestaat uit ervaren en gediplomeerde trainers en coaches. Per 6 deelnemers is er minimaal 1 staflid. De kernwaarden van SportWays Kids zijn Fun & Learning: sport, plezier en iets leren in een veilige omgeving.


NIEUW! SportWays Kamp Thema’s. Het thema tijdens het Kids kamp op HC Walcheren is: Olympische Spelen.


2 of 3 dagen

Je kunt je voor 2 of 3 dagen aanmelden. Kampdagen duren van 9.00 tot 17.00 uur. Tussen 17.00 en 17.30 uur kunnen je ouders je weer ophalen.


Data & Kosten

Het SportWays Kids kamp vindt plaats in de zomervakantie (2 t/m 4 juli).

Kosten 2-daags kamp: € 115,-

Kosten 3-daags kamp: € 165,-

Inbegrepen: SportWays kamp t-shirt, AA bidon, tussendoortjes en gezonde lunches.


Info & Aanmelding

Voor meer informatie en aanmelden ga je naar www.sportways.nl/kids


SportWays YoungStars op HC Walcheren!

Een logisch vervolg op SportWays Kids zijn de YoungStars dag-hockeykampen voor kinderen van 10 t/m 13 jaar. Maar ook als je nog nooit hebt deelgenomen aan hockeykampen dan kun je deze dagen je hart ophalen. Zowel in de ochtend

als de middag krijgen deelnemers een uitdagend hockeyprogramma aangeboden. En aan het eind van elke dag spelen ze toernooironden.

Lifts, leads, backfacing, tips & tricks… in deze drie dagen verbeter je snel je hockey skills terwijl je ’s nachts lekker in je eigen bed kunt slapen! Deelnemers worden naar leeftijd en niveau ingedeeld zodat het kamp voor iedereen veel uitdaging biedt.


3 dagen

Het YoungStars kamp duurt 3 dagen. Kampdagen duren van 9.00 tot 17.00 uur. Tussen 17.00 en 17.30 uur kunnen je ouders je weer ophalen.


Data & Kosten

Het SportWays YoungStars kamp vindt plaats in de zomervakantie (2 t/m 4 juli).

Kosten 3-daags kamp: € 165,-

Inbegrepen: SportWays kamp t-shirt, AA bidon, tussendoortjes en gezonde lunches.


Info & Aanmelding

Voor meer informatie en aanmelden ga je naar www.sportways.nl/youngstars