Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 

Vrienden van HC Walcheren

Draagt u HC Walcheren ook een warm hart toe en wilt u graag, financieel, iets doen voor de club? Dat kan!

Sinds 2017 zijn de "Vrienden van HC Walcheren" in het leven geroepen om de club financieel bij te staan. Dit niet om de kas alleen maar te spekken maar juist om zaken aan te schaffen waar bij de club zelf op dat moment geen geld voor is. Hierbij kan je denken aan nieuw terrasmeubilair, een scorebord bij het hoofdveld.

Zowel voor bedrijven als particulieren zijn de Vrienden van HC Walcheren opgericht. Een bord aan de buitenmuur van het clubhuis laat zien wie er allemaal al vriend zijn geworden door middel van een sticker van het bedrijfslogo of de naam van de particuliere sponsor.

Ook Vriend van HC Walcheren worden? Mail dan je contact gegevens door naar [email protected]!

De kosten voor een vriend zijn zakelijk en particulier verschillend van elkaar. Voor particulieren bedragen de kosten €50,- per jaar en zakelijk bedragen de kosten €75,- per jaar. Daarbij zult u ook worden uitgenodigd bij de verschillende evenementen die op de club worden georganiseerd en krijgt u een sticker op het Vrienden van HC Walcheren bord aan de buitenmuur van het clubhuis!

Benieuwd met wie we al vrienden zijn? Kijk onder de foto voor de lijst met vrienden!
Momenteel zijn we bezig onze Vrienden in te voeren in onze administratie, zodra alle Vrienden zijn ingevoerd zullen ze op deze pagina komen te staan!

 

Sponsoren

Maandoverzicht

Nog geen agenda punten.
d