Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 

Oliebollentoernooi

Een nieuwe traditie voor de Jongste Jeugd van binnen en buiten Zeeland!

Tijdens de winterstop toch nog buiten op het veld een gezellig toernooitje spelen? Sinds 2016 is er een nieuw toernooi op HC Walcheren bij gekomen voor de Jongste Jeugd, het Oliebollentoernooi. Begin van het nieuwe jaar worden de gebruikelijke nieuwjaarsborrels gehouden voor de volwassenen. Maar voor de aller kleinste op de clubs wordt vaak niks speciaal gedaan... Speciaal voor deze groep is het Oliebollentoernooi in het leven geroepen. De dag van de nieuwjaarsborrel voor de volwassenen wordt in de ochtend voor de Jongste Jeugd een toernooitje georganiseerd. 

Terwijl de kinderen buiten op het veld vriendschappelijke wedstrijdjes tegen elkaar spelen worden er in de keuken verse oliebollen gebakken. Natuurlijk ligt er tussen de middag voor alle deelnemers een broodje knakworst klaar en is voor alle meegekomen ouders de bar open voor een drankje. En natuurlijk niet te vergeten... zodra de oliebollen klaar zijn kan iedereen om een oliebol komen met zoveel poedersuiker er op als je maar wilt!

Aan het eind van het toernooi sluiten we met zijn alle in het clubhuis het toernooi af en krijgen alle deelnemers nog een aandenken aan het toernooi.

Wil jij ook mee doen aan het Oliebollentoernooi? Vul dan onderstaand inschrijfformulier in en wij zorgen dat de oliebollen klaar staan tijdens het toernooi!Inschrijfformulier

Zodra de inschrijvingen geopend zijn zal hier het inschrijfformulier verschijnen.
 
d