Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 

Contributie

2023-2024

De hoogte van de contributie wordt jaarlijks tijdens de algemene vergadering vastgesteld door de leden. In onderstaand overzicht kunt u per leeftijdscategorie* de huidige contributies vinden.

Leeftijdscategorie: Contributie:
Senioren & Veteranen € 310,-
Junioren A, B, C, D € 264,-
Junioren E € 233,-
Junioren F € 167,-
Junioren G € 119,-
G-hockey € 114,-
Trainingsleden (trimmers) € 138,-
Zeevarende (maximaal 14 wedstrijden per seizoen) € 201,-

Overige bedragen 2023-2024 Bedrag:
Inschrijfgeld € 25,-
Donateur/Niet-spelend lid** € 50,-
Studentenkorting*** € 61,-


 
*De hoogte van de contributie wordt bepaald door het team waarin je bent ingedeeld
** Tevens ook de hoogte van de contributie voor Leden van Verdiensten
*** Studenten zijn zelf verantwoordelijk om door te geven dat zij student zijn. Dit kan door een kopie van je inschrijfbevestiging van DUO van dit schooljaar te sturen naar [email protected]. Deze korting is alleen van toepassing in combinatie met een lidmaatschap voor senioren!


Indexering contributie
Tijdens de Algemene Vergadering van 19 april 2017 zijn de leden akkoord gegaan met, in ieder geval, een jaarlijkse indexering van de contributie met ingang van seizoen 2018-2019. Hiervoor wordt het indexcijfer gevolgd dat ook door de KNHB wordt gehanteerd.
Contributie Inning
HC Walcheren heeft sinds 2016 de inning van contributies uitbesteed aan ClubCollect, een organisatie die ruime ervaring heeft met het innen van contributies.
Voor alle duidelijkheid: ClubCollect is géén incassobureau.

Wat betekent dit concreet?
ClubCollect neemt de administratieve verwerking van de contributie-inningen over. ClubCollect zal via SMS en e-mail contact opnemen met alle leden (zorg er daarom voor dat in LISA de meest recente en juiste gegevens van u staan). De betaalverzoeken worden verstuurd via SMS en e-mail.

Door op een link te klikken komt u op uw persoonlijke betaalpagina van ClubCollect en hier kunt u uw factuur inzien, downloaden en betalen. Hier kunt u ook kiezen om uw contributie in één keer te betalen of in termijnen. Als u in termijnen wilt betalen kunnen hier extra kosten voor gerekend worden.

De betalingen verlopen via automatische incasso of via iDEAL en zijn daarom 100% veilig.

Een deel van uw persoonsgegevens (naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer) zullen hiervoor worden verstrekt aan ClubCollect en zullen alleen zichtbaar zijn voor de penningmeester, voor ClubCollect en voor u als clublid. Deze verwerking is noodzakelijk ter uitvoering van het lidmaatschap van de vereniging, meer specifiek de verwerking van betalingsgegevens voor de verenigingscontributie.

Deze verwerking zal plaatsvinden geheel conform de vereisten onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp). U als clublid kunt erop vertrouwen dat uw gegevens veilig worden opgeslagen, niet voor andere doeleinden dan de contributiebetaling worden gebruikt en nooit aan derden worden verstrekt voor commerciƫle doeleinden.

Meer informatie over de behandeling van persoonsgegevens door ClubCollect kunt u vinden op de website van ClubCollect.

 
d