Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 

Zaalhockey

Zaalhockey is een leuke, attractieve en snelle variant van veldhockey. Je bent veel aan de bal. Technische vaardigheden zijn nodig en zullen zich verder en sneller ontwikkelen in de zaal. Dit geldt ook voor je spelinzicht. Deze ervaringen en voordelen neem je later weer mee naar de veldwedstrijden. 

Samen met de bovenstaande voordelen en de positieve reacties op de informatieavond van 12 juli heeft het bestuur, in overleg met de Technische Commissie, besloten om vanaf het seizoen 2016-2017 zaalhockeycompetitie aan te bieden.
Ondertussen zit het eerste zaalseizoen er op en kunnen we als club terug kijken op een mooi seizoen voor alle teams! Zowel MA1 als MB1 hebben goed stand gehouden in hun poule. MD1 heeft tot het eind van het seizoen nog mee gedaan om het kampioenschap. En MB2-1 heeft zelfs het kampioenschap binnen gehaald in hun poule! Als club mogen we dus spreken van een zeer geslaagd zaalseizoen.

Wil jij nou ook zaalcompetitiespelen? Houd dan je mailbox, de website, social media en de nieuwsbrief goed in de gaten. Daarin komt na de zomer weer een aankondiging voor het tweede zaalseizoen van HC Walcheren!

 
d