Welkom bij HC Walcheren
header foto header foto header foto header foto
 

Accomodatie

Het hockeycomplex van HC Walcheren bevindt zich op Sportpark Vrijburg, precies op de stadsgrens van Vlissingen en Middelburg. HC Walcheren heeft de beschikking over twee semi-water velden en een zand ingestrooid veld. Daarnaast is er een grote grasstrook gelegen naast het clubhuis. Naast de hockeyvelden bevind zich op het sportpark ook nog een atletiekbaan van atletiek- en duursportvereniging Dynamica.

Het hockeycomplex van HC Walcheren is modern en multifunctioneel. Het wordt dan ook regelmatig gebruikt voor hockey- en sportkampen. Zowel georganiseerd door de vereniging maar ook door andere organisaties. Naast de beschikking over zes ruime kleedkamers zijn er ook nog twee aparte scheidsrechterkleedkamers tot de beschikking van de club. Door de grote glazen voorgevel van de clubruimte in er ruim zicht op het hoofdveld zodat ook met minder mooi weer alle wedstrijden goed gevolgd kunnen worden.

Zaalhockey wordt gespeeld in de beschikbare indoorfaciliteiten op Walcheren. Afgelopen zaalseizoen was De Kruitmolen in Middelburg de thuisbasis van HC Walcheren.

Heren 1 - Hoekse Waard H1 (2012)
 
d